Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πιθανόν σε ατύχημα -και όχι αυτοκτονία- οφείλεται ο θάνατος του 40χρονου στο Σύχνικο Ευρυτανίας

Σύμφωνα με νεότερες εικασίες, από πληροφορίες της οικογένειας του 40χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα με το κυνηγετικό του όπλο στο Σύχνικο Ευρυτανίας, ο νεαρός κτηνοτρόφος πιθανόν έχασε την ζωή του από τραγικό ατύχημα και έτσι δεν πρόκειται για αυτοκτονία.sixniko-plateia1-0

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, ο 40χρονος δεν είχε κανένα λόγο να προβεί στο απονενοημένο  διάβημα. Εκεί στηρίζουν την πιθανότητα του ατυχήματος και κάνουν λόγο για τραγική  συγκυρία της μοίρας.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος, το προηγούμενο βράδυ είχε χτυπήσει στο πόδι του. Την άλλη  ημέρα έπρεπε να πάει στα ζώα του και  πήρε μαζί του το όπλο για να προστατευτεί  από πιθανή επίθεση λύκων -καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ευνοούν την επιθετικότητα των λύκων κοντά σε μαντριά ζώων στα βουνά, λόγω έλλειψης τροφής.

Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του  όμως, σύμφωνα με εικασίες, φαίνεται να σκόνταψε και στην προσπάθειά του να στηριχθεί για να μην χτυπήσει, καθώς κρατούσε το όπλο του εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε  θανάσιμα τον 40χρονο.

Πάντως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργείται ιατροδικαστική έκθεση και αναμένεται το πόρισμα.

Ο 40χρονος, λένε όσοι τον γνώριζαν, ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος, με φίλους και αγαπούσε τη δουλειά του στο χωριό και την οικογένειά του. Δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή του.