Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Περισσότερο διαβασμένα άρθρα από την Περιφέρεια

Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στ. Ελλάδας Φάνη Σπανό είχε στην Άμφισσα, στην κοπή πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ, ο Λευτέρης Αυγενάκη

Στην Άμφισσα βρέθηκε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας. Πέραν των άλλων ο κ. Αυγενάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τοπικά στελέχη ενώ στην κοπή πίτας παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός τον οποίο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Μιλωντας στην εκδήλωση ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι “Οι πρωταγωνιστές των τελευταίων 4 χρόνων θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στην Ιστορία”.

“Το 2019 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθές Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Φωκίδας, στην Άμφισσα. 

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Θλιβεροί οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί πρόθυμοι», ενώ συμπλήρωσε «Δυστυχώς, τα κομματικά παζάρια και ο κυνισμός του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος. Πριν από 4 χρόνια ακριβώς, ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας τους πολίτες. Για να μας πάει τελικά πολλά χρόνια πίσω κάνοντας χειρότερη τη ζωή των Ελλήνων και ειδικά των πιο αδύναμων. 

Όπως είπε ο κ. Αυγενάκης: «Τώρα, ολοκληρώνει το καταστροφικό του πέρασμα και με μία εθνική υποχώρηση. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν. Βίωσαν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Πρέπει, όμως, να μείνουν ενωμένοι και να επιδείξουν δημοκρατική ωριμότητα. Μακριά από ακρότητες. Σύντομα θα μιλήσουν και η απάντησή τους στις κάλπες θα είναι συντριπτική». 

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης με αφορμή τη συμπλήρωση 4 ετών διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε την Κυβέρνηση αυταρχική και επεσήμανε: «4 χρόνια μίσους, εμμονών και διχασμού με την πρόφαση ενός οράματος για καλύτερη κοινωνία! 4 χρόνια πειραματισμών, υποσχέσεων και προπαγάνδας! 4 χρόνια που οι θεσμοί και η Δημοκρατία, επιδιώκεται να περάσουν υπό κομματική διαχείριση!». 

Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης είπε: «Ο λαός θα στείλει το δικό του μήνυμα, θα το στείλει σύντομα στις κάλπες. Οι πολίτες ζητούν να φύγει η κυβέρνηση του ψέματος, της μιζέριας, του διχασμού και της παρακμής» ενώ κάλεσε σε συστράτευση τα στελέχη του Κόμματος λέγοντας: «Όλα τα στελέχη της παράταξης μας πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους!  Το κόμμα μας, ούτε καλύπτει, ούτε ενθαρρύνει καμία μορφή βίας. Στεκόμαστε, όμως, ξεκάθαρα απέναντι σε όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τα στελέχη της οργάνωσής μας. Και διαμηνύουμε, να μη κουνάνε το δάχτυλο στην παράταξη της Δημοκρατίας, της θεσμικής κανονικότητας και της Δικαιοσύνης, αυτοί που χαϊδεύουν κάθε λογής μπαχαλάκηδες και τρομοκράτες! Ως εδώ. Δεν πτοούμαστε!».