Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Έκανε πίσω, χάριν της συναίνεσης, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Νέος επικεφαλής του συνδυασμού ο Λερογιάννης Δημήτρης

Κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του δήμου Καρπενησίου, αποφάσισαν ο  συνδυασμός του Λεωνίδα Παπαδόπουλου (ο οποίος παραιτήθηκε από  επικεφαλής) και η δημοτική “ομάδα Καραγιαννόπουλου”, ενώ τον νέο δημοτικό συνδυασμό θα στηρίξει ομόφωνα και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.papadopoulos-lerogiannis-collage2-1

Σε συνάντηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ, οι δημοτικές ομάδες ΑΝ.Δ.Ε.Κ.Κ του Λεωνίδα Παπαδόπουλου και "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία" των Μπομποτσιάρη - Καραγιαννόπουλου, αποφάσισαν ομόφωνα να συνεργαστούν, συγκροτώντας μία  νέα δημοτική ομάδα για τη διεκδίκηση του δήμου Καρπενησίου.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με την επιστολή που κοινοποίησε ο μέχρι τώρα επικεφαλής της ΑΝ.Δ.Ε.Κ.Κ κ. Παπαδόπουλος, ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ηγεσία της ομάδας και να συμμετέχει στον συνδυασμό ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διευκολύνοντας έτσι τις συζητήσεις και τη συναίνεση των πολιτικών ομάδων, για  κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.

Στο προηγούμενο φύλλο των «Ε.Ν» (αρ. φύλλου 841, 13/02/2019), είχε δημοσιευτεί η επιστολή παραίτησης του Λεων. Παπαδόπουλου και στήριξης του νέου υποψήφιου δημάρχου, Δημήτρη Λερογιάννη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: (...)"…Επειδή όμως είναι ίσως, η πρώτη φορά στα χρονικά των εκλογών για το Δήμο Καρπενησίου, που ο ευρύτερος δημοκρατικός χώρος και οι πολίτες που δεν εγκλωβίζονται σε στενά κομματικά πλαίσια, ασφυκτιούν και προκειμένου να εκφραστούν αναζητούν έντονα το σχηματισμό ενός ισχυρού, πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου για τις εκλογές του Μαΐου, και δεδομένου ότι είμαστε τοποθετημένοι υπέρ των συναινετικών διαδικασιών, αφού εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή και συγκινητική ανταπόκριση πολλών συμπολιτών μας, αποφασίζουμε να στηρίξουμε και να πλαισιώσουμε ψηφοδέλτιο με επικεφαλής ένα νέο άνθρωπο, που ήδη έχει καταθέσει τη μαρτυρία του στην τοπική κοινωνία με την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική του δράση, τον Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Ευαγγέλου Λερογιάννη.

Νέος επικεφαλής ο Δημ. Λερογιάννης

Όπως ήδη αναφέρθηκε, επικεφαλής του νέου δημοτικού σχήματος, ανέλαβε ο 38χρονος πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Λερογιάννης. Το όνομά του είχε ακουστεί ως κατάλληλου για την ηγεσία του νέου σχήματος και μετά την αποδοχή της πρότασης που του έγινε, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου με τον νέο συνδυασμό -το όνομα του οποίου ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Με τα κοινά ασχολείται για πρώτη φορά.

Στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν (20/2/19), διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Δημ. Λερογιάννη ως υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου.