Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Στις 6 Ιουνίου αρχίζουν οι Πανελλαδικές. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Στις 6 και 7 Ιουνίου θα αρχίσουν οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα Επαγγελματικά και τα Γενικά Λύκεια αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν αρχικά στη Νέα Ελληνική Γλώσσα και στη συνέχεια θα δώσουν τα μαθήματα των Ομάδων Προσανατολισμού, έως τις 18 Ιουνίου.gel-karpen-apo-parko1

 

Το πρόγραμμα στα Γενικά Λύκεια έχει ως εξής:

Στις 7 Ιουνίου: Νέα Ελληνική Γλώσσα (Γενική Παιδεία), 10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), 12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), 14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 18 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας). Εν συνεχεία, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων.

 

Όσον αφορά στα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν αρχικά στις 6 Ιουνίου στα Νέα Ελληνικά και στις 8 Ιουνίου στα Μαθηματικά (Άλγεβρα). Θα ακολουθήσουν τα μαθήματα ειδικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΕΠΑΛ