Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Παναγιώτης Κοντοβάς: "Ήθελα να έρθω, αλλά..."

kontovas-1

Ο διακαής πόθος του ΑΠΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, Κοντοβάς Παναγιώτης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα Ευρυτανικά Νέα. Ο 28χρονος επιθετικός πήρε μεταγραφή στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου (από τον Αλμυρό), όμως δεν ξεχνά τους ιθύνοντες του ΑΠΟΚ τους οποίους ευχαριστεί για τον ενδιαφέρον που έδειξαν, ενώ δηλώνει κολακευμένος από τον τρόπο προσέγγισής τους και συμπεριφοράς τους.

Ο Κοντοβάς είναι 28 ετών (γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1983) και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγροτικό Αϊδινίου, από όπου και κατάγεται. Ακολούθησαν δυο σεζόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αλμυρού και μετά από ένα πέρασμα και πάλι από τον Αγροτικό πήρε μεταγραφή για τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. 
Με την ομάδα της Αγχιάλου πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Μαγνησίας και επέστρεψε στη Δ΄ Εθνική. Στην συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ακολούθησε (εκ νέου) ο Αλμυρός, ενώ από την περασμένη Τρίτη (17/1) θα είναι συμπαίχτης του αδερφού του στον Πύρασο.
 
Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε στα Ευρυτανικά Νέα. Καταρχάς θα θέλαμε να σε συγχαρούμε για την μεταγραφή σου στον Πύρασο. Τι έγινε όμως και αποφάσισες να φύγεις από τον Αλμυρό;
Σας ευχαριστώ πολύ...!! Στον Αλμυρό, παρά το γεγονός πως η διοίκηση ήταν εντάξει απέναντί μου παρουσιάστηκαν ορισμένα προσωπικά προβλήματα. Θα ήθελα μόνο να πω πως έπαιξε το ρόλο της έπαιξε σίγουρα και η αλλαγή προπονητή…
 
Ο ΑΠΟΚ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή σου. Πότε έγινε η πρώτη κρούση;
Οι πρώτες επαφές έγιναν αμέσως μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στο Καρπενήσι. Συνολικά, μίλησα 2 φορές με τον κ. Γκορόγια και άλλες 3-4 με τον κ. Σερμπέση. Μου έδειξαν άμεσα πόσο με ήθελαν και το κατάλαβα και εγώ όταν ο Πρόεδρός σας (σ.σ. κ. Γκορόγιας) είπε «με Κοντοβά και Μπακαλίδη θα σωθούμε σίγουρα…»!! 
 
Γιατί επέλεξες τον Πύρασο και όχι τον ΑΠΟΚ;
Ήθελα να πάω σε ένα γνώριμο περιβάλλον και έτσι είναι στον Πύρασο, όπου θα είμαι συμπαίχτης με τον αδερφό μου. Δε θα αισθανόμουν άνετα αν πήγαινα τώρα σε ένα «ξένο» μέρος και θα είχα πρόβλημα προσαρμογής. 

kontovas

Αποτελούσες τον διακαή πόθο του προέδρου και του προπονητή του ΑΠΟΚ…
Νοιώθω κολακευμένος από το ενδιαφέρον τους. Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί μαζί μου όποτε είχαμε επικοινωνία. 
Τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς τους ιθύνοντες της ομάδας του ΑΠΟΚ και μπορώ να πω πως η φράση του προπονητή «Παναγιώτη, μπορούμε να σε περιμένουμε μέχρι τις 31/1», με σκλάβωσε!! 
Όμως δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Αν βρισκόμασταν στην καλοκαιρινή περίοδο τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και σίγουρα θα το σκεφτόμουν να έρθω.
 
Οικονομικά από όσο γνωρίζουμε η πρόταση ήταν αρκετά καλή… Σωστά;
Ναι σίγουρα!! Μπορώ να τονίσω με βεβαιότητα πως για την κατηγορία που βρισκόμαστε ήταν μια σοβαρή οικονομικά πρόταση!!
 
Πότε υπέγραψες με τη νέα σου ομάδα;
Την Τρίτη το βράδυ (17/1) ακριβώς στις 21.05!! Δεν έκανα καμία άλλη σκέψη, καθώς ήταν αυτό που ήθελα και εγώ. Στον Πύρασο είναι γνώριμο το περιβάλλον για μένα, αφού έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Αγχιάλου, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο αδερφός μου.
 
Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διέθεσες και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα.
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την εφημερίδα σας για τον ενδιαφέρον και εύχομαι να τα πούμε με την ομάδα του ΑΠΟΚ το καλοκαίρι..!!

kontovas-2