Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ανακοινώθηκαν οι ώρες για τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών

douros-ked-234

Ανακοίνωση για τα αγωνιστικά τεστ

Η Κεντρική ΕΠιτροπή Διαιτησίας/ Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπανδία με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε που και τι ώρα θα αρχίσουν  οι συγκεντρώσεις και τα αγωνιστικά τέστ (FIFA TEST).

Μετά την ανακοίνωση των ημερομηνιών των επιμορφωτικών συγκεντρώσεων και αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA TEST), για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει από τις 28 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και οι τοποθεσίες, οι ώρες προσέλευσης και έναρξης τους  για αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς Football League, διαιτητές Football League-2,  υποψηφίους και ταλέντα βοηθών Football League 2 και  υποψηφίους και ταλέντα διαιτητών Δ΄ Εθνικής. 

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST)  των διαιτητών και βοηθών  των ενώσεων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας,  Καρδίτσας, Καστοριάς, Κερκύρας, Κοζάνης, Πρέβεζας- Λευκάδος, Τρικάλων, θα διεξαχθούν στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ Ανατολής)  την Πέμπτη  26 Ιανουαρίου 2011.

 
Επίσης...
* Η  ώρα προσέλευσης είναι 09:30 και η έναρξη των αγωνιστικών δοκιμασιών στις 10:30.
* Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στο Συνεδριακό Κέντρο Κτήμα Θεοχάρη (Μπιζάνι) με ώρα προσέλευσης 14:30 και λήξη 19:00
* Εξαιρετικά αμφίβολη είνα η συμμετοχή της Ευρυτάνισσας ρέφερι Κωνσταντίνας Μπουμπουρής, η οποία υποφέρει από θλάση στο δικέφαλο.
 MPOUMPOURI-NTINA