Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ώρα ντέρμπι, ώρα τίτλου. Αίολος και Ποταμιά αναμετρώνται την Κυριακή (19/5) με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρυτανίας

potamia-aiolos-3-011

Σχεδόν έναν μήνα μακριά από την αγωνιστική δράση βρίσκονται οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Ευρυτανίας που μετέχουν στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Όπως έγινε και στην 4η αγωνιστική, όπου ΑΠΟΚ και Φραγκίστα δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, έτσι και στην 5η αγωνιστική, αγώνες δεν διεξήχθησαν με υπαιτιότητα των δύο ομάδων· έτσι, Αίολος και Ποταμιά πήραν ξεκούραστα και άνευ αγώνος (3-0) τις νίκες και θα λύσουν τις διαφορές τους σε λίγες ημέρες.

Στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής, 19 Μαΐου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, ο τυπικά γηπεδούχος Αίολος υποδέχεται την Ποταμιά, με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Μεγαλοχωρίτες (19 βαθμοί) έχουν στόχο απλά να μη χάσουν: με ισοπαλία ή νίκη, αναδεικνύονται πρωταθλητές· ο Αίολος (18 βαθμοί), στον αντίποδα, φιλοδοξεί μόνο στην κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε στην τελευταία «στροφή» του μίνι πρωταθλήματος να περάσει στην πρώτη θέση.