Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε κοινό 5.000 ατόμων στην Λαμία έτρεξαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκίνητων Καρπενησίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου το 1ο Drag Day του 2012  διοργανώθηκε  από την proaction στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμίας.

Ένα διήμερο γεμάτο περάσματα και δυνατές κόντρες από αυτοκίνητα.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Η Α.Λ.Α.Κ. τόλμησε και πήγε σε αυτόν το διαφορετικό και δυνατό αγώνα με 5 συμμετοχές και κατάφερε να φέρει το πρώτο κύπελλο στην πόλη μας.

Οι Γαλάνης Χρήστος ,Φεγγος Ευστάθιος, Κουτρουμπας Αθανάσιος,  Κιτσιος Παναγιώτης, και ο Ξαγάρας Γιώργος  έδωσαν το δική τους μάχη με τον χρόνο γιατί ο αγώνας κρινόταν μέχρι και στα κλάσματα του δευτερολέπτου και κατάφεραν στις κατηγορίες τους να πάρουν πολύ καλές θέσεις. Μια από αυτές ήταν και πρώτη θέση του Γαλάνη Χρήστου στην κατηγορία 13.

Οι συμμετοχές του αγώνα ήταν 170 και οι θεατές ξεπέρασαν τις 5.000.

Το Καρπενήσι έδωσε το δικό του παρών με πάρα πολύ κόσμο οι οποίοι είχαν φτιάξει την δική τους κερκίδα  και αποθέωναν και εμψύχωναν  τους καρπενησιώτες συμμετέχοντες.