Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τρεις οδηγοί της ΑΛΑΚ στον Μαραθώνα, ξεχώρισε η συμμετοχή Ράπτη, που αναδείχθηκε τρίτος στην κατηγορία Street Legal

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα Αττικής ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με συμμετοχή - ρεκόρ 60 οδηγών απ’ όλη την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και τρεις οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Street legal. raptis panos_marathonas_alak

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Πάνος Ράπτης, με Nissan 200SX, που, το Σάββατο (18/5) κατέλαβε την 4η θέση στα βαθμολογημένα περάσματα και κέρδισε το εισιτήριο για τη 16άδα. Εκεί, έπειτα από δυνατές μάχες και απέναντι σε υψηλό ανταγωνισμό, κατάφερε να αναδειχθεί 3ος στην κατηγορία -και παράλληλα να ανέβει στις πρώτες θέσεις της Γενικής Κατάταξης του Παν/νίου Πρωταθλήματος.

Στη 16άδα μπήκαν και οι δύο έτεροι οδηγοί από το Καρπενήσι, ο Κώστας Τσιάκας με Opel Ascona και ο Πάνος Γιαννόπουλος με BMW E35 -στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η διαδρομή προσφερόταν για υπέροχο θέαμα, καθώς είχε πολύ πατημένα κομμάτια αλλά και μερικά σφιχτά και τεχνικά προς το τελείωμα της διαδρομής. Έτσι, οι περίπου 2000 θεατές που βρέθηκαν στο Μαραθώνα ευχαριστήθηκαν θέαμα υψηλού επιπέδου.

tsiakas marathonas1

raptis giannakopoulos_marathonas1

top16 legal_marathonas