Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τα βρήκε η Ντόρα με τον Σαμαρά;

Της έγινε πρόταση να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η ίδια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.

 

 ntora999999

Συζητήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου, διεξάγονται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), που αναπαράγει το zougla.gr, μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Οι σχετικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πηγές, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί και όροι της ενδεχόμενης συμφωνίας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά «κλεισμένη».

Γι΄ αυτό και επισήμως και οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Η πρόταση που φέρεται να δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά η ίδια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.