Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το μεγαλύτερο ποσοστό του σε όλη τη Στερεά λαμβάνει ο συνδυασμός Σπανού στην Ευρυτανία, πρώτος σε σταυροδοσία ο Τασιός

Ευρεία και εμφατική ήταν η επικράτηση του συνδυασμού του Φάνη Σπανού στην Ευρυτανία, στην εκλογική διαδικασία για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.tasios-aris-2019

Με καταμετρημένα πλέον όλα τα εκλογικά τμήματα (123 στον αριθμό), ο συνδυασμός «Επιμένουμε στην καρδιά της Στερεάς» λαμβάνει ποσοστό 46,24% με 6.708 ψήφους, την ίδια ώρα που η «Στερεά Υπεροχής» του Δ. Αναγνωστάκη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με ποσοστό λίγο πάνω από το 20% (2.935 ψήφοι).

Ο συνδυασμός του Απόστολου Γκλέτσου αναδεικνύεται 3η δύναμη στον νομό με 13,41% και 1.946 ψήφους, οριακά μπροστά από τον αντίστοιχο συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή (13,24% και 1.921 ψηφοδέλτια).

Όσον αφορά στη σταυροδοσία -που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη- στο ψηφοδέλτιο Σπανού στην Ευρυτανία κυριάρχησε ο νυν αντιπεριφερειάρχης, Άρης Τασιός, και τον ακολούθησε η Κατ. Καλαντζή. Στο ψηφοδέλτιο Αναγνωστάκη ο Μωυσής Μπερμπερής φαίνεται να κερδίζει την πρώτη θέση, με δεύτερο τον Κώστα Μπίκα. Πρώτος σε σταυροδοσία από το ψηφοδέλτιο Γκλέτσου βγαίνει μέχρι στιγμής ο Χρ. Μπαρτσόκας και από την Κ. Μπατζελή ο Ταξιάρχης Σκλαπάνης.

perifereia 100

Στα "Ευρυτανικά ΝΕΑ" που κυκλοφορούν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, διαβάστε πλήρες, πολυσέλιδο ρεπορτάζ για τις εκλογές στην Ευρυτανία, αναλύσεις και πίνακες με όλα τα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρεια, σταυροδοσία ανά υποψήφιο και συνδυασμό, δηλώσεις νικητών και ηττημένων, παραλειπόμενα, παρασκήνιο.