Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

ΕΚΤΑΚΤΟ. Τροχαίο ατύχημα στην ευθεία μπροστά από το ΚΤΕΟ. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στις 1:15 περίπου, σημειώθηκε ελαφρύ τροχαίο μόνο με υλικές ζημιές και ευτυχώς χωρίς θύματα. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στην Εθνική οδο Καρπενησίου - Λαμιας, ακριβώς απέναντι από το ΚΤΕΟ. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Το πράσινο ΙΧ το οποίο από την σύγκρουση αναποδογύρισε, κινούταν από το Καρπενήσι με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης. 

Το άλλο αυτοκίνητο, ένα μπλε ΙΧ, έβγαινε από δεξιά στον κεντρικό δρόμο από τον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΟ Καρπενησίου με κατεύθυνση προς Καρπενήσι. 

Όταν το μπλε ΙΧ το οποίο οδηγούσε γυναίκα, βγήκε στην εθνική οδό, το πράσινο ΙΧ το οποίο επίσης οδηγούσε γυναίκα, κινούταν με κανονική ταχύτητα στο ρεύμα του. 

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το μπλε όχημα, "βρήκε" από την δεξιά πλευρά, το πράσινο αυτοκίνητο στον πίσω δεξιό προφυλαχτήρα, με αποτέλεσμα η οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και τελικά εξαιτίας και του μικρού όγκου του οχήματος να ανατραπεί. 

Η οδηγός του πράσινου ΙΧ, σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένειά της η οποία έσπευσε αμέσως στο τροχαίο δεν φαίνεται προς το παρών να έχει σοβαρά τραύματα πέραν του σοκ που υπέστη. 

Επίσης και η οδηγός του μπλε οχήματος παρέμεινε στο σημείο σαστισμένη μη μπορώντας να εξηγήσει πως συνέβη το κακό.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί το ίδιο δρομολόγιο.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η αστυνομία Καρπενησίου.