Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Θεόδωρος Μπαμπαλής: «Είμαστε περήφανοι και ευτυχείς για την προσπάθεια που καταβάλλαμε και για τα αποτελέσματα που πετύχαμε»

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (2/6), με το αποτέλεσμα στον δήμο Αγράφων να έχει κριθεί και τον κ. Αλέξη Καρδαμπίκη να εκλέγεται νέος δήμαρχος Αγράφων, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά του και έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του, εκφράζοντας την ευχή να συνεχιστεί η πορεία ανόδου του δήμου από τη νέα δημοτική αρχή.mpampalis-thodoros1

Αναλυτικά η ανακοίνωση Μπαμπαλή αναφέρει τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου για τον όμορφο αγώνα μας, την βοήθεια και την υποστήριξη που πρόσφεραν στο συνδυασμό μας «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»
Σε όλους αυτούς που πίστεψαν και υποστήριξαν τόσο το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, όσο και εμένα προσωπικά.

Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την υποστήριξη και την ψήφο σας, όλους τους δημότες μας, σε όλες τις τοπικές κοινότητες.
Καταβάλλαμε τεράστια προσπάθεια μέσα από «κατάθεση ψυχής» κατά τη διάρκεια της θητείας μας, ώστε να αναστήσουμε κυριολεκτικά έναν διαλυμένο, από κάθε άποψη, Δήμο.

Πετύχαμε πάρα πολλά κατά κοινή ομολογία και παραδοχή.

Δυστυχώς, δεν αναγνωρίσθηκαν στο ακέραιο, όπως θα τους άξιζε κατά την άποψη μου.

Είμαστε περήφανοι και ευτυχείς τόσο για την προσπάθεια που καταβάλλαμε και για τα αποτελέσματα που πετύχαμε με τα ελάχιστα μέσα που είχαμε στη διάθεσή μας.

Ελπίζω τουλάχιστον στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, της κληρονομιάς και της παρακαταθήκης που αφήνουμε για το Δήμο Αγράφων.

Βάλαμε πολύ ψηλά τον πήχη στ’ Άγραφα.

Πάνω και πρώτα απ’ όλα πρέπει και επιβάλλεται να προέχει το καλό του Δήμου Αγράφων και όλων των Αγραφιωτών.

Οι Δημότες των Αγράφων έκριναν και αποφάσισαν.

Σεβόμενος την ετυμηγορία και την εντολή τους εύχομαι καλή θητεία στο νέο Δήμαρχο Αγράφων και τα καλύτερα για τον τόπο μας σε όλα τα επίπεδα. 

Ευχαριστώ πολύ!».