Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Βαρύ πένθος στα Άγραφα. Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ι. Παπαδημητρίου, δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό Μπαμπαλή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα Άγραφα η είδηση του αδόκητου θανάτου του Γιώργου Ι. Παπαδημητρίου, δημοτικού συμβούλου εδώ και χρόνια και εκ νέου εκλεγμένου στις πρόσφατες εκλογές. Ήταν μόλις 58 ετών, διέμενε στα Τοπόλιανα και εργαζόταν ως προϊστάμενος του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Γρανίτσα.

 papadimitriou-11111111

Το μοιραίο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6). Μέσα στα νύχτα ο Γιώργος Παπαδημητρίου σηκώθηκε από τον ύπνο του με έντονες ενοχλήσεις και δύσπνοια, προσπάθησε να αναζητήσει βοήθεια ωστόσο σωριάστηκε λίγα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του. Οι γιατροί που έφθασαν με ιδιωτικά οχήματα από τη Βαλαώρα και τη Γρανίτσα, αλλά και το προσωπικό του Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας που κατέφθασε με ασθενοφόρο, προσπάθησε να τον επαναφέρει με τεχνική ανάνηψης, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο θάνατός του, όπως όλα μαρτυρούν, προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών (3) παιδιών. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαμπαλή, έλάβε 354 ψήφους και επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Γ. Παπαδημητρίου και όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.

Η κηδεία του έγινε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου 2019, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τοπόλιανα Ευρυτανίας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Μήνυμα Θ. Μπαμπαλή

Σε μήνυμα που ανέρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Αγράφων, κ. Μπαμπαλής, αναφέρει:

"Ένας εκπληκτικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

Ένας έξοχος ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ !

Ένας υπέροχος ΦΙΛΟΣ !

Ένας Άνθρωπος: Υπόδειγμα Ήθους Συνέπειας Ακεραιότητας και Ντομπροσυνης !

Τα ελάχιστα από όσα μπορώ να γράψω για τον αγαπημένο ΓΙΏΡΓΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ!
Καλό Ταξίδι ΓΙΏΡΓΟ !

Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Τοπόλιανων που θα σε σκεπάζει! 

Θα σε θυμάμαι ΠΑΝΤΑ!".


Τα "Ευρυτανικά Νέα" εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του.