Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Για την πρόληψη γυναικολογικών παθήσεων. Ιατρική ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Κρίκελλο

Ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν η ιατρική ημερίδα με θέμα την πρόληψη γυναικολογικών παθήσεων, που έγινε στο Κρίκελλο, το περασμένο Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019.imerida-krikello-ygeia-gynaikes

 

Το ακροατήριο, αποτελούμενο κατά κύριο λόγο από γυναίκες του χωριού, ενημερώθηκε σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων που προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία της σύγχρονης γυναίκας. Ομιλητές ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Άγγελος Λιάπης και ο Δρ Ιωάννης Γραμματικάκης, Επιμελητής Α’ ΕΣΥ Μαιευτικής Γυναικολογίας Νοσοκομείου «Αττικόν».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Άγιος Νικόλαος», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας. «Ευχαριστούμε τους εξαίρετους επιστήμονες Ιατρούς που ήρθαν στο χωριό μας αλλά και όλους τους συγχωριανούς και φίλους που παραβρέθηκαν στην ημερίδα. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων του χωριού μας και με άλλα θάματα ιατρικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Κρικελλιωτών.