Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Θα παίξουν μπάσκετ για ιερό σκοπό. Φιλανθρωπικός αγώνας τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Καρπενήσι

Αγώνας καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου. mpasket

Δυο από τις παλαιότερες ομάδες του τουρνουά μπάσκετ του δήμου Καρπενησίου, ο Sporting B.C. και η Παρέα B.C., αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου, τους συλλόγους Γ.Σ. Άτλας και Π.Α.Κ. και τον πολυνίκη του τουρνουά, Πρωτέα.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 2 ευρώ (η προπώληση είναι ήδη σε εξέλιξη) και τα έσοδα θα διατεθούν στον «Αγώνα Ζωής», στη «Φλόγα» και σε άλλα σωματεία. Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια και στην είσοδο του γηπέδου, ενώ θα υπάρχει και κουμπαράς για όποιον επιθυμεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Εισιτήρια διατίθενται από τους: Δημήτρη Κολλημένο (Τηλ. 6981759544) και Αλέξανδρο Αρκουμάνη (Τηλ. 6980160726).

filiko basket

Το αξιέπαινο εγχείρημα στηρίζει έμπρακτα ο δήμος Καρπενησίου -με την παραχώρηση του γηπέδου και τη δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο-, χορηγοί, και αρκετοί εθελοντές. Ήδη, έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο φιλικό παικτών υψηλότερων κατηγοριών, όπως: του δις πρωταθλητή Ευρώπης (κατηγορία Εφήβων) Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς (Ιωνικός Νικαίας), του Άρη Παπαδάκη (Άρης Αμφίκλειας), Αλέξανδρου Στεφάνου (ΧΒΑ), Χρήστου Μπαρούχα (Λέων Μεσολογγίου), Παναγιώτη Κυριαζή (Άλφα 93΄), Δήμου Σπυριδάκη και Μιχάλη Λάππα (ΑΣΕ Μπούκαλη). Παράλληλα με τον αγώνα, θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται διάφορες εκπλήξεις για τους θεατές. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα Ευρυτανικά Νέα.