Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

ev media-logo

Στις 20 Ιουλίου ο «Ευρυτάνειος Δρόμος», από τα Κοκκάλια μέχρι το Κρίκελλο (19,5χλμ)

Αφετηρία την τοποθεσία «Κοκκάλια» και τερματισμό την πλατεία του Κρικέλλου, σε μια διαδρομή σχεδόν 20 χιλιομέτρων, θα έχει ο 7ος «Ευρυτάνειος Δρόμος» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.evritaneios-dromos-kokkalia-ekkinisi

Τον αγώνα διοργανώνουν ο πολιτιστικός σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων «Ο Αγ. Νικόλαο» σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία Τελμησσός Ν. Μάκρης - Μαραθώνος, ΑΠΣ «Καρπενήσι 2002» και τον Δήμο Καρπενησίου. Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο τοπικό καλεντάρι του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, έχει δε την υποστήριξη και συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Ο αγώνας ξεκινά από το Μνημείο στα Κοκκάλια, εκεί όπου έγινε η ιστορική μάχη Αιτωλών και Ευρυτάνων απέναντι στους Γαλάτες το 279 πΧ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 5 το απόγευμα, ενώ θα γίνει και παράλληλος αγώνας 2χλμ για παιδιά, στο Κρίκελλο.

Το κόστος συμμετοχής στον Ευρυτάνειο Δρόμο ανέρχεται στα 10 ευρώ και οι σχετικές δηλώσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τη Κυριακή 14/7 (για εγγραφές και πληροφορίες στην ιστοσελίδα του αγώνα evrytaneiosdromos.gr).