Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023

ev media-logo

“Ελπίζω οι Ευρυτάνες να μην μετανιώσουν για την επιλογή τους”. Ο Μωυσής Μπερμπερής για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ευρυτανία

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 10/7/2019

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει ισχυρότερος”.

Εδραιώνεται στον κεντροαριστερό χώρο ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά την ήττα που δέχθηκε στις εκλογές.  Θα ανασυσταθεί και θα επιστρέψει, καθώς “...πέτυχε ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό που τον καθιερώνει ως έναν από τους δύο ισχυρούς πυλώνες του πολιτικού μας συστήματος”, δηλώνει ο Μωυσής Μπερμπερής, υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, μιλώντας στα Ευρυτανικά Νέα.

mpermperis

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ ΜΩΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μπερμπερή έχει ως εξής:

"Δώσαμε μία δύσκολη και σκληρή μάχη κόντρα σε ένα καθολικό αντιΣΥΡΙΖΑ  ετερόκλητο μέτωπο κομμάτων, ΜΜΕ και κατεστημένων συμφερόντων, που το μόνο που δεν κατάφεραν είναι η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ πέτυχε μια καθαρή αυτοδυναμία.

Η Ελλάδα που παραλαμβάνει δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την Ελλάδα που παρέδωσε το 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την ήττα του, πέτυχε ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό που τον καθιερώνει σταθερά πλέον ως έναν απ’ τους δύο ισχυρούς κομματικούς πυλώνες του πολιτικού μας συστήματος. Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πλέον, καλείται να επιτελέσει με ζήλο, δημιουργικά ή και αποτρεπτικά όπου χρειασθεί, τον θεσμικό του ρόλο.

Σε κομματικό δε επίπεδο να συντελεστούν όλες εκείνες οι προσπάθειες και οι αλλαγές που θα δώσουν τη δυνατότητα να  επανέλθει στο προσκήνιο το αμέσως επόμενο διάστημα, η μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική παράταξη με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Στην Ευρυτανία η αστοχία της δράσης μας, ως υποψήφιοι βουλευτές, πέρα από τις όποιες υποκειμενικές αδυναμίες, έχει να κάνει και με αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες, ενταγμένες σε ένα μακρόχρονο ιστορικό πλαίσιο έντονου και κοινωνικά  αντιφατικού συντηρητισμού στον νομό, όπως και με μια καθολική συγκυριακή συσπείρωση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του εκλεγέντα βουλευτή  του νομού μας, κ. Κοντογεώργου, και με την ελπίδα για τους συντοπίτεςμας να μην μετανιώσουν για την επιλογή τους. Οι συνυποψήφιοι μου και ο γράφων θα είμαστε παρόντες, πιο έμπειροι πλέον και πιο δυνατοί, για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πρόοδο και την προκοπή της Ευρυτανίας”.