Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ευχαριστήρια επιστολή Γιώργου Αθανασιά στην Ντόρα Μπακογιάννη

Ο διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας κ. Γιώργος Αθανασιάς ευχαριστεί τους υποψήφιους βουλευτές της ΔΗ.ΣΥ. για την κατάθεση συγκεκριμένου ποσού, το οποίο θα δαπανούσε το κόμμα για την οργάνωση προεκλογικής συγκέντρωσης.

athanasias ntora

Η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. κα Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Γιώργο Αθανασιά, σε μια παλαιότερη συνάντησή τους


 

Τέτοια συγκέντρωση δεν πραγματοποιήθηκε και τα αντίστοιχα χρήματα κατατέθηκαν στο ίδρυμα, αποδεικνύοντας στην πράξη το πρόσωπο κοινωνικής αλληλεγγύης της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Εξαιρετικά έντονη νοιώθουμε την υποχρέωση και επιβεβλημένο το καθήκον να ευχαριστήσουμε δημόσια τους υποψηφίους του Συνδυασμού της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Ευρυτανία για την κοινωνική ευαισθησία την οποία επέδειξαν σε μια εποχή, όπου όλα φαντάζουν καταρρέοντα, σε μια εποχή, όπου η ανθρώπινη υπόσταση προσβάλλεται βίαια, σε μια εποχή, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταρρακώνεται ανενδοίαστα, σε μια εποχή, όπου οι άνθρωποι έπαψαν να είναι ψυχές, αλλά  άβουλοι αριθμοί και νούμερα λογιστικά.

Αναντίλεκτα, η απόφασή τους να προσφέρουν στο Θεραπευτήριό μας ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό –ποσό, που θα δαπανούσαν για την κεντρική προεκλογική ομιλία τους– καταδείχνει την αστείρευτη αγάπη τους προς τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο.

Ειλικρινά, η χειρονομία τους αυτή έδωσε εξαιρετική χαρά σε όλους μας και τους είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες όλοι μας.

Καρπενήσι, 12 Μαΐου 2012
Ο διοικητής του Θεραπευτηρίου
Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας
Γιώργος Στ. Αθανασιάς