Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Γιάννης Παπαδόπουλος (ΚΙΝΑΛ): «Εύχομαι στον νέο βουλευτή να κάνει τώρα όσα δεν έκανε στις προηγούμενες θητείες του»

Τη δική του εκτίμηση δίνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ευρυτανία, κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο κύριος Παπαδόπουλος, μιλώντας στα "Ευρυτανικά Νέα", μεταξύ άλλων, ευχαριστεί όλους τους Ευρυτάνες που στήριξαν το Κίνημα, θεωρεί όμως ότι ο προεκλογικός χρόνος για τον ίδιο και τις συνυποψήφιές του, που επίσης ευχαριστεί δημοσίως για τον αγώνα που έδωσαν, ήταν ελάχιστος, αν και το κόμμα του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, παρουσίασε αύξηση των ποσοστών του στον νομό.papadopoulos-giannis

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος στέλνει μήνυμα στον βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο, να κάνει τώρα όσα δεν έκανε στις προηγούμενες θητείες του ως βουλευτής, ενώ του ζητά να παλέψει ώστε να διατηρηθεί ζωντανός ο νομός Ευρυτανίας καθώς όπως υποστηρίζει, “γερνάει και πεθαίνει” με κίνδυνο να διαγραφεί από τον χάρτη.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

"Καταρχήν ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν το Κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ και ακόμα-ακόμα ευχαριστώ και αυτούς που συμμετείχαν, γιατί η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για να διατηρηθεί η δημοκρατία στη χώρα μας, πολύ περισσότερο σε αυτόν τον έρημο νομό που λέγεται Ευρυτανία.

Δεύτερον. Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάποιο άλμα εμείς τοπικά σαν ΚΙΝ.ΑΛ. και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο εγώ ασχολήθηκα μόνο επτά έως δέκα ημέρες και μάλιστα χωρίς καμία προετοιμασία και εξίσου ελάχιστο χρόνο είχαν στη διάθεσή τους οι συνυποψήφιες μας -και εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να τις ευχαριστήσω για την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο αλλά και στο νομό- βεβαίως δεν είχαν το χρόνο να κάνουν κάτι περισσότερο.

Τρίτο. Να ευχηθώ στον βουλευτή μας, να κάνει αυτά που δεν έκανε στις προηγούμενες βουλευτικές του θητείες. Γιατί αυτό το οφείλει στον νομό, σε ένα νομό ο οποίος γερνάει και πεθαίνει και που πιθανόν πολύ σύντομα, να μην υφίσταται. Ας το καταλάβει αυτό, αυτή τη φορά ο βουλευτής και ας το καταλάβουν ταυτόχρονα και όσοι είναι γύρω από αυτόν, προσδοκώντας οφέλη και μόνο ατομικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη στηρίξουμε την διατήρηση του νομού μας σαν υπαρκτή οντότητα, και δεν θέλω να ανοίξω και κανένα διάλογο με κανέναν, είναι μία παράκληση, μια έκκληση προς όλους, να σκύψουν τα κεφάλια και να δούμε τι μπορεί να γίνει για να κρατηθεί ο νομός ζωντανός.".