Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των σταυρών. Για πιθανή «παραβίαση της νομοθεσίας περί εκλογών» κάνει λόγο η κα Θωμαΐς Οικονόμου και προαναγγέλλει προσφυγή στο εκλογοδικείο - Η δήλωση

Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 18/7/2019 αργά το μεσημέρι, η επανακαταμέτρηση της σταυροφορίας των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε από χθες, Τετάρτη 17/7, μετά την ένσταση επί του αποτελέσματος των εκλογών στην Ευρυτανία που ανέδειξαν τον Κώστα Κοντογεώργο Βουλευτή Ευρυτανίας με διαφορά 109 σταυρών, αποτέλεσμα το οποίο δεν αποδέχθηκε η κα Θωμαΐς Οικονόμου και ζήτησε επανακαταμέτρηση των σταυρών από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας.

 oikonomou-tzina-sinedriako1

Μετα την ολοκλήρωση της καταμέτρησης η κα Οικονόμου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων του Ν. Ευρυτανίας την οποία είχα ζητήσει από το Πρωτοδικείο Καρπενησίου ολοκληρώθηκε σήμερα.

Τα αποτελέσματα και ευρήματα της επανακαταμέτρησης αυτής αξιολογούνται και κατά τη γνώμη των νομικών μου εκπροσώπων μπορεί να συνιστούν συγκεκριμένες παραβάσεις της υφισταμένης νομοθεσίας περί εκλογών. Διατηρώ το δικαίωμα προσφυγής στο Εκλογοδικείο, που ασκείται εντός 15 ημερών από τη σχετική δημοσίευση της αρμόδιας δικαστικής αρχής και δηλώνω ότι θα ασκήσω όλα τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα μου.

Θα υπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον και στην περίπτωση αυτή, όπως κάνω και στον επαγγελματικό και επιστημονικό μου βίο.

Ευχαριστώ θερμά τις κ. κ. Δικαστές, τους υπαλλήλους του Πρωτοδικείου και τους δικηγόρους μου που συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή.

Ευχαριστώ και πάλι τους συμπατριώτες μου Ευρυτάνες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, τη συνεχή συμπαράστασή τους και το ενδιαφέρον τους και συνεχίζω τον πολιτικό μου αγώνα κοντά τους, με σεβασμό στις δημοκρατικές αρχές και αξίες και στις επιταγές του Συντάγματος των Ελλήνων.

Θωμαΐς Οικονόμου

Ιατρός – Πλαστική Χειρουργός

Υποψήφια βουλευτής ΝΔ Ευρυτανίας"