Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το μέλλον είναι δικό της. Η 17χρονη Καρπενησιώτισσα, Ξανθή Τσιούνη, πήρε μεταγραφή στις Νεανίδες του Ολυμπιακού

Σπουδαία μπασκετική εξέλιξη αποτελεί για την Καρπενησιώτισσα παίκτρια, Ξανθή Τσιούνη, η επιλογή της ομάδας Νεανίδων του Ολυμπιακού να την εντάξει στο ρόστερ της. Με «όπλα» το ταλέντο και τη δουλειά, η 17χρονη ανεβαίνει σκαλοπάτια.tsiouni-xanthi-olympiakos1

Το επόμενο βήμα (ή καλύτερα άλμα) στην αθλητική της καριέρα έκανε η 17χρονη Καρπενησιώτισσα Ξανθή Τσιούνη, που πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδας Νεανίδων του νταμπλούχου Ελλάδος Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το μπλογκ evrytaniasport, το προηγούμενο διάστημα η γεννημένη το 2002 αθλήτρια συμμετείχε σε μπασκετικό καμπ της ακαδημίας νεανίδων-κορασίδων του ΟΣΦΠ, ενώ στα μέσα του περασμένου μήνα είχε λάβει μέρος σε προπονήσεις με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική κωφών γυναικών (φωτο), ξεχωρίζοντας με την παρουσία της. Η προετοιμασία των νεανίδων θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου υπό τις οδηγίες της επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, Μάρθας Αργυρίου.

Η ταλαντούχα καλαθοσφαιρίστρια ξεκίνησε από το Καρπενήσι και τις ακαδημίες μπάσκετ του Άτλαντα. Ξεχώρισε με την παρουσία της και τον Σεπτέμβριο του 2018 πήρε μεταγραφή εκτός νομού και την Ολύμπια Λάρισας. Κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων της Θεσσαλίας, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρίες με τη γυναικεία ομάδα στην κατηγ. Α2’. Πλέον, ένα νέο, μεγάλο και συνάμα εξόχως ενδιαφέρον κεφάλαιο ανοίγεται στην καριέρα της. Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία πολλές επιτυχίες.