Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Υπό εξαιρετικές συνθήκες προετοιμάστηκε στο Καρπενήσι ο ιστορικός Πανιώνιος, που αναχωρεί την Τρίτη 23/7 (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετικές συνθήκες, ιδανικές θερμοκρασίες και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, συναντούν κάθε χρόνο οι αποστολές των ποδοσφαιρικών ομάδων που επιλέγουν το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Τουλάχιστον 10 σύλλογοι από τη Σούπερ Λιγκ 1 και 2 θα «χτιστούν» επί ευρυτανικού εδάφους -το 30% των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας.1

Τον «χορό» των αφίξεων άνοιξε ο ιστορικός Πανιώνιος, που έφθασε στο Καρπενήσι την Πέμπτη 11 Ιουλίου, και θα αναχωρήσει την Τρίτη 23/7, πραγματοποιώντας επί ευρυτανικού εδάφους το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι κυανέρυθροι διαμένουν στο ξενοδοχείο Μοντάνα και προπονούνται καθημερινά (πρωί-απόγευμα) στο Αθλητικό Κέντρο.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην ευρυτανική πρωτεύουσα είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Νίκας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Χρουσιέλ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μανιάτης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου, Γλυνός, Δούμτσιος, Κραγιόπουλος, Σιντί Αλί, Καμαρά, Γρίβας, Τσιλούλης. Αργότερα (13/7) ενσωματώθηκε ο Αμίρης Κούρντι, που απουσίαζε τις πρώτες μέρες, καθώς η σύζυγός του γέννησε. Εκτός είναι και ο Κιάκος λόγω τραυματισμού, ενώ στην αποστολή μετέχουν ακόμα οι Σέλκος και Μπαξεβάνος. Στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου βρίσκεται ο Άκης Μάντζιος, ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο Δημήτρης Ναλιτζής. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο ευτυρανικής καταγωγής Γιάννης Πλαβούκος. Την περυσινή σεζόν 2018-19 ο Πανιώνιος τερμάτισε στην εξαιρετική 6η θέση της Σούπερ Λιγκ, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές.

«Με τις καλύτερες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου στο Καρπενήσι. Ο αίθριος καιρός σε συνδυασμό με το εξαιρετικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου, επιτρέπει στον Απόστολο Μάντζιο και τους συνεργάτες του να δουλεύουν με τους παίκτες, βάσει το σχεδιασμού που έχει γίνει εξ αρχής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της ομάδας.

Την Παρασκευή 19/7 ο Πανιώνιος έδωσε φιλικό στο Αθλητικό Κέντρο με αντίπαλο τη Λάρισα, με σκορ 1-1. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με τον Δούμτσιο στο 8’ ωστόσο οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 73’ με σουτ του Στάνκοβιτς.

2

3

4

5

7

Ο Ευρυτάνας (με καταγωγή από τη Μυρίκη) προπονητής τερματοφυλάκων του “ιστορικού”, Γιάννης Πλαβούκος, με τον γενικό αρχηγό -και παλιά δόξα της ομάδας- Δημήτρη Ναλιτζή

9

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος

8

Ο Γιάννης Μανιάτης

10