Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Από το Καρπενήσι ξεκίνησε την προσπάθεια επανόδου στη Σούπερ Λιγκ 1 ο ΠΑΣ Γιάννινα (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου έφθασε στο Καρπενήσι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που θα πραγματοποιήσει εδώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για 7η συνεχή χρονιά, μέχρι και την 1η Αυγούστου.5

Οι Γιαννιώτες, που υποβιβάστηκαν στη Σούπερ Λιγκ 2, διαμένουν στο Άβαρις και προπονούνται στο ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Αργύρης Γιαννίκης, ενώ για πρώτη σεζόν δεν αναμένεται να δοθεί φιλικό ματς επί ευρυτανικού εδάφους.

Την Τρίτη 23/7 τo πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση περιελάβανε γυμναστική με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντό και στη συνέχεια είχε εισαγωγή στην αμυντική λειτουργία υπό τις οδηγίες του τεχνικού κ. Γιαννίκη.

Το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας έγινε υπό βροχή με ασκήσεις τεχνικής τακτικής επίθεσης, ενώ για το τελείωμα οικογενειακό δίτερμα. Την Τετάρτη 24/7 το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 8.30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

Η αποστολή του ΠΑΣ, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: ΣΚΟΝΔΡΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΝΙΚΟΛΙΑ, KRIZMAN, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, PANTELIC, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΖΙΟΥΛΗ, LEO BAPTISTE, ΚΑΡΤΑΛΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, NAUMETS, RADOVAC, ΖΩΓΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΩΓΟ, ΛΙΑΣΟ, ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΛΩΛΗ, ΞΥΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΣΙΟΝΤΗ, ΠΑΜΛΙΔΗ. Αρχηγός της αποστολής για την προετοιμασία ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

 2

3

4

6

1

7

Ο προπονητής του ΠΑΣ κ. Γιαννίκης