Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι τέλος για τη Λαμία, που ολοκλήρωσε νωρίτερα την προετοιμασία της (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η γειτονική Λαμία πραγματοποίησε για διάστημα δέκα ημερών την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Οι Φθιωτοί (διέμεναν στο Μοντάνα), που στο περυσινό πρωτάθλημα κατέγραψαν εντυπωσιακή πορεία (7η θέση), εργάστηκαν σκληρά υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου με στόχο να φανούν εξίσου ανταγωνιστικοί και αξιόμαχοι στη νέα σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές δούλευαν πρωί και απόγευμα στα κομμάτια της φυσικής κατάστασης και της τακτικής.potamia-lamia-0-10-filiko

Στο πιο πρόσφατο φιλικό τεστ, την ήττα γνώρισε η Λαμία το βράδυ της Τετάρτης 24/7 στο ΔΑΚ Λαμίας από την ΑΕΚ, με σκορ 0-1, με τέρμα που πέτυχε ο Αλμπάνης στο 33', παρουσιάζοντας ωστόσο ένα καλό πρόσωπο για το στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται.

11

Μάλιστα, με απόφαση της διοίκησης η προετοιμασία των κυανόλευκων επί ευρυτανικού εδάφους ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς την Παρασκευή 26/7 είχε προγραμματιστεί φιλικό (18:30) με αντίπαλο το ΝΠΣ Βόλος στο Καρπενήσι, ωστόσο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα από τις μετακινήσεις αποφασίστηκε να παραμείνει στη Λαμία και να μην ταξιδέψει ξανά στο Καρπενήσι.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 21/7, έβδομη ημέρα της προετοιμασίας, η Λαμία έδωσε φιλικό τεστ με την ομάδα της Ποταμιάς, με τον προπονητή Μ. Χάβο να δοκιμάζει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματά του. Η ανέτοιμη και χωρίς καν προπονήσεις Ποταμιά φυσικά δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση, με το τελικό 10-0 να περιγράφει εύγλωττα την εικόνα του φιλικού τεστ (κεντρική φωτό, πηγή: ΠΑΕ Λαμία).

2

2

2

2

2

2

2

2

2