Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο έδωσε ένας 84χρονος στο χωριό Χρύσω των Αγράφων - Τι όπλισε το χέρι του

Στις 18 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής του πολιούχου της Χρύσως, Αγίου Σεραφείμ Κορώνης, και της εκδήλωσης μνήμης στο Νιμάτι, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας 84χρονος κάτοικος του χωριού.dikanno-karampina1

Ο γεννηθείς το 1935, Γ.Μ., μετά τον θάνατο της συζύγου του, έμενε μόνιμα στη Χρύσω. Αντιμετώπιζε, εδώ και δεκαετίες, ένα πρόβλημα με το αριστερό του μάτι, που ωστόσο δεν τον επηρέαζε στην καθημερινότητά του. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, είχε αποκτήσει τον φόβο πως το τραύμα του είχε εξελιχθεί σε μορφή καρκίνου, όπως είπε σε κάτοικο του χωριού που τον επισκέφθηκε το προηγούμενο βράδυ. Ο τελευταίος, μάλιστα, προσφέρθηκε να τον μεταφέρει το ίδιο βράδυ στο νοσοκομείο Καρπενησίου, ωστόσο ο 84χρονος αρνήθηκε.

Ο φόβος του πόνου, μέσα από μια πιθανή περιπέτεια υγείας, όπως ο ίδιος εκτιμούσε ότι θα αντιμετωπίσει, φαίνεται πως όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου. Το πρωί της 18ης του μήνα, ένας υπόκωφος κρότος ακούστηκε στο χωριό. Οι κάτοικοι του χωριού έσπευσαν στο σπίτι του 84χρονου και τον είδαν πεσμένο στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος, χτυπημένο στο κεφάλι· δίπλα του ακριβώς βρίσκονταν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Κερασοχωρίου, που ανέλαβε και τη διενέργεια της έρευνας για τα ακριβή αίτια του περιστατικού. Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στον Πειραιά, ενώ η κηδεία του έγινε στη Λαμία.