Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δημοτικός Κινηματογράφος: Με δύο ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών το Σαββατοκύριακο (9-10/11)

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των σινεφίλ Καρπενησιωτών για την πολυσυζητημένη ταινία «Τζόκερ» που προβλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου. Η συνέχεια στο πρόγραμμα προβολών θα δοθεί με δύο ταινίες το προσεχές Σαββατοκύριακο 9-10/11, στο Συνεδριακό Κέντρο.mpate-skyloi-aleste-angel-has-fallen

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Στις 18:00 το απόγευμα θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» (μεταγλωττισμένη). Στην υπόθεση διαβάζουμε: «Η ιστορία του Μαξ και του Δούκα στην εξοχή είναι φυσικά η κεντρική, με τη φιγούρα του τσοπανόσκυλου με το όνομα Κόκορας να έρχεται ως ο σοφός γκουρού με την ιστορία που δεν θα μάθουμε ποτέ για να διδάξει τον Μαξ ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις να φοβάσαι είναι να πέσεις, να χτυπήσεις, να τρομάξεις, να ριψοκινδυνεύσεις».

Στις 20.00 το βράδυ σειρά θα πάρει η ταινία «Angel Has Fallen: Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε». Υπόθεση: «Η Ζέτα θέλει να αφανίσει πουλιά και γουρούνια με το υπερόπλο της για να κάνει τα νησιά τους δικό της τροπικό παράδεισο. Που σημαίνει πως οι πρώην αντίπαλοι πρέπει γρήγορα να κάνουν ανακωχή και να σχηματίσουν μια ομάδα κρούσης».