Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Διαμαρτυρία για εγκατεστημένη κεραία τηλεφωνίας στην Καστανιά Ευρυτανίας, από την έντυπη έκδοση

επιστολή από την έντυπη έκδοση

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Καστανιωτών κ. Κων/νος Μπώκος, απέστειλε διαμαρτυρία για μία κεραία που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο εγκαταστημένη στο χωριό τους και μάλιστα μπροστά από τον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία και δεν υπάρχει απάντηση από κανέναν φορέα τηλεπικοινωνίας. Με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας σχετικά, γραφεί:keraia-kastania11

"Αγαπητά Ευρυτανικά Νέα,

κ. Διευθυντά,

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα στη έγκριτη εφημερίδα σας, σχετικά με τα θέματα της σταθερής (και όχι μόνο), τηλεφωνίας και Ίντερνετ, στην Ευρυτανία.

Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι τελικώς εκτός του ΟΤΕ, θα πρέπει να απευθυνόμεθα και στην Forthnet. Δυστυχώς εμείς στην Καστανιά, δεν μπορούμε να λάβουμε απαντήσεις για μια κεραία που έχει εγκατασταθεί εκεί, μπροστά από τον Ι.Ν. του Προφήτου Ηλία, εδώ και ένα έτος, ούτε από τον ΟΤΕ, ούτε από την Forthnet.

Δυστυχώς στην Πατρίδα μας, δεν σέβεται κανένας, κανέναν και το σίγουρο είναι ότι δεν σεβόμαστε, ούτε το περιβάλλον, ούτε την Πολιτιστική μας κληρονομιά, ούτε τους Πολίτες (Φωτογραφίες).

Η κεραία αυτή - υποτίθεται - ότι θα φέρει στην Καστανιά (και όχι μόνο), τις νέες τεχνολογίες τηλεφωνίας και Ίντερνετ και ότι επιτέλους θ' απολαμβάνουμε πραγματικές υπηρεσίες τηλεφωνίας, χωρίς συνακροάσεις (το έτος 2019!!!) και συχνότατες διακοπές. Το πότε δεν το γνωρίζουμε.

Από τον ΟΤΕ μας απάντησαν (σε ερώτηση Πολίτου - Δημότου), ότι αυτό θα γινόταν εντός του 3ου τριμήνου παρόντος έτους και μετά από νέα ενημέρωση, παραπέμπεται γενικώς και αορίστως, στο έτος 2020.

Πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα βλέπουμε έναν σωρό από μπετόν και υψωμένα σίδερα, για να μας θυμίζει την ανοργανωσιά, την αυθαιρεσία και σε κάθε περίπτωση τον μηδενικό σεβασμό, όπως πιο πάνω σας τα ανέλυσα. Σας ευχαριστούμε για όλα και για την διαχρονική σας υποστήριξη, στο χωριό και στον Σύλλογό μας.

 

Με εκτίμηση

Κων/νος Απ. Μπώκος

Αντιπρόεδρος Συλλόγου

Καστανιωτών".