Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

ev media-logo

Ξανά στο τιμόνι της «Αλκυόνης» ο π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος. Ποιοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. στο Κέντρο Πρόληψης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στο Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη», ύστερα από την διεξαγωγή των εκλογών και τη συγκρότηση σε Σώμα.alkyoni-neo-DS

 

Για 9η συνεχή χρονιά Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου παραμένει ο Πρωτ. π. Χρυσαφογεώργος Γεώργιος, ο οποίος «…εδώ και τόσα χρόνια είναι στυλοβάτης  στο πολυσχιδές έργο του Κέντρου προσφέροντας όχι μόνο τις καινοτόμες ιδέες του αλλά και την έμπρακτη βοήθεια του σε οποιαδήποτε ανάγκη προέκυπτε», διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Πρωτ. π. Χρυσαφογεώργος Γεώργιος (εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου), Αντιπρόεδρος ο Γκορόγιας Παναγιώτης (εκπρόσωπος Δήμου Αγράφων), Γενικός Γραμματέας ο Σβερώνης Ιωάννης (εκπρόσωπος της ΠΕΔ), Ταμίας η Τσιουγκρή Κωνσταντίνα (εκπρόσωπος Δήμου Καρπενησίου) και Μέλη οι: Καλαντζή Αικατερίνη (εκπρόσωπος Π.Ε.Δ. Στερεάς), Ντζιώρας Ηλίας (εκπρόσωπος Πανευρυτανικής Ένωσης) και Τασιού Σοφία (εκπρόσωπος εργαζομένων του Κέντρου).

«Οι εργαζόμενες του Κέντρου Πρόληψης ευχαριστούν θερμά τον κ. Λάμπρο Τσιτσάνη (Αντιπρόεδρο), τον κ. Κατσούδα Παναγιώτη (Γενικό Γραμματέα), την κα Φεγγούλη Βασιλική (Ταμία), τους  κ. Κατσιφό Ευάγγελο και Σιορόκο Βασίλειο μέλη του παλαιού διοικητικού συμβουλίου για την άψογη συνεργασία τους και για την ανιδιοτελή προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, συγχαίρουν τα νέα μέλη και τους εύχονται καλή δύναμη στο έργο τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.