Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αίολος - Ποταμιά ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται κριτική, ο Α.Ο. Ποταμιά «τσέκαρε» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου (θα βρει αντίπαλο τον Αίολο), επικρατώντας με 6-0 επί της λειψής Φραγκίστας.kipella-protathlima-topiko-arxeio

Με… 9 ποδοσφαιριστές παρατάχθηκε η ομάδα της Δυτ. Φραγκίστας στον ημιτελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας με αντίπαλο τη νταμπλούχο της περυσινής χρονιάς, Ποταμιά. Οι Μεγαλοχωρίτες πήραν με άνεση την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα βρουν τον Αίολο.

Ο δεύτερος ημιτελικός έγινε στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής (22/12) στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και αδιάκοπη βροχή. Οι παίκτες του Γ. Φλωράκη, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική (ρεπορτάζ στην ίδια σελίδα), δεν συνάντησαν το παραμικρό εμπόδιο στον δρόμο προς τον τελικό. Η Φραγκίστα δεν συμπλήρωσε εντεκάδα, ξεκίνησε τον αγώνα με εννέα παίκτες και ολοκλήρωσε με οκτώ (!)· επομένως, οποιαδήποτε κριτική επί των αγωνιστικών, κρίνεται μάλλον περιττή.

Οι Μεγαλοχωρίτες σκόραραν τρις σε κάθε ημίχρονο και έφθασαν διά περιπάτου στο τελικό 6-0. Από δυο γκολ σημείωσαν οι: Σταμούλης και Κατσαρής, ενώ χρίστηκαν επίσης σκόρερ οι: Ξαγάρας και Γενιτσαρόπουλος.

Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα διεκδικήσουν Αίολος και Ποταμιά, σε ημερομηνία που θα οριστεί τη νέα χρονιά από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.