Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι: Οι αστυνομικοί προσέφεραν στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας

Η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση δομών σε όλη την χώρα.astinomia-eidh-agia-triada1

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, όπου τη Δευτέρα 23/12 προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Στα καθ’ ημάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής, Χρήστος Μουτσώκος, συνοδευόμενος από την Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ολυμπία Γιαννιώτη, προσέφεραν τρόφιμα και είδη καθαριότητας, για τη ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος στο Καρπενήσι. Τους υποδέχθηκε και τους ευχαρίστησε για τη χειρονομία αλληλεγγύης, ο εφημέριος του ναού π. Παναγιώτης Αθανασιάς (φωτο).

«Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του. Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.