Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τα Αγραφιωτάκια στον «Μύλο των Ξωτικών». Εκδρομή για τα Δημοτικά Σχολεία Γρανίτσας και Βαλαώρας

Μια ωραία εμπειρία έζησαν οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Γρανίτσας και Βαλαώρας των Αγράφων λίγες ημέρες πριν τον ερχομό του 2020, καθώς επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα και τον «Μύλο των Ξωτικών».milos-kswtikwn-agrafwtakia1

Ύστερα από πρόσκληση της αντιδημάρχου Αγράφων, κας Χρυσούλας Σουλιώτη, προς το ΔΣ του Συλλόγου "Θυγατέρες της Ευρυτανίας", καλύφθηκαν εξ Αμερικής τα έξοδα της εκδρομής. Η κα Σουλιώτη αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Συλλόγου "Θυγατέρες της Ευρυτανίας", με έδρα την Αμερική, για την προθυμία τους να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μου, να καλύψουν τα έξοδα επίσκεψης δύο σχολείων του δήμου μας, στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα! Αυτή τη χρονιά επιλέχθηκε από το Δ.Σ του Συλλόγου να ενισχυθεί το δημοτικό σχολείο Γρανίτσας και Βαλαώρας, τόσο με οικονομική ενίσχυση όσο και με την κάλυψη των εξόδων της εκδρομής!

Ο σκοπός του σωματείου, να δώσουμε χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας, επιτεύχθηκε! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας! Στόχος αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να ακολουθήσει κύκλος εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδρομών για όλα τα σχολεία μας!».