Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Συγκίνηση, απολογισμός και… πρωτοχρονιάτικη πίτα για την ΠΕΔ Στερεάς στο Καρπενήσι - Η πρώτη συνεδρίαση του 2020 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε κλίμα σύμπνοιας και διάθεσης συνεργασίας για την επίτευξη στόχων προς όφελος όλων των δήμων της Στερεάς, συνεδρίασε, υπό την προεδρία του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΠΕΔ, δημάρχου Καρπενησίου κ. Νίκου Σουλιώτη, το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής, 10 Ιανουαρίου 2020, στο Καρπενήσι, το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

PED-stereas-karpenisi-omadiki

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, και σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ της ΠΕΔ.

Υπό την προεδρία του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΠΕΔ, δημάρχου Καρπενησίου, και παρουσία δεκάδων μελών -δημάρχων και δημοτικών συμβούλων- και από τους 5 νομούς της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίστηκε από συγκινησιακά έντονο κλίμα.

Και αυτό γιατί τιμήθηκε για την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση ο κ. Λουκάς Υπερήφανος, τ. πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για την περίοδο 2014-2019 και επί χρόνια δήμαρχος Ορχομενού. Τον κ. Υπερήφανο, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς ο νυν πρόεδρος, κ. Σουλιώτης.

Κατά τα λοιπά, μέσω βίντεο και φωτογραφιών έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης διοίκησης της ΠΕΔ, ξετυλίχθηκε η ιστορία, ο σκοπός, οι διεργασίες και οι στοχεύσεις του οργάνου και πραγματοποιήθηκε, επίσης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

PED-stereas-karpenisi-omadiki1

ped-stereas22

ped-stereas23

PED-STEREAS55

PED-STEREAS56

Περισσότερα σε νεότερες αναρτήσεις και αναλυτικό ρεπορτάζ στα Ευρυτανικά Νέα της Τετάρτης 15/1/2020