Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Με τον Λιάγκα (ξανά) βασικό, ο Λεβαδειακός νίκησε τον Πλατανιά και ανέβηκε στην 5η θέση (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην 5η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Λεβαδειακός, καθώς επικράτησε με 1-0 εντός έδρας του Πλατανιά στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Ευρυτάνας Παναγιώτης Λιάγκας αποτέλεσε ξανά επιλογή του Σωτ. Αντωνίου για τη βασική 11άδα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει κερδίσει «με το σπαθί του» θέση στο βασικό σχήμα των Βοιωτών, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας.liagkas-levadeiakos-platanias

Στο 14΄ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ενομό. Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο 2-0, χωρίς όμως να το πετύχουν. Αρχικά στο 17΄ με το πλασέ του Μάντζιου να περνά λίγο άουτ από την εστία του Μαντζάρη και εν συνεχεία στο 23΄ όταν η κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ, να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα στο ματς, προκειμένου να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ, το οποίο θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα όσον αφορά τη νίκη. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 57΄ ο Μαντζάρης όμως έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη.

Στο 58΄ο Λεβαδειακός είχε μία ακόμα καλή στιγμή για γκολ, ο Μάντζιος όμως δεν μπόρεσε να την στείλει με το κεφάλι στα δίχτυα… Στο 73΄ο Πολέτο βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ομάδας των Χανίων, ο τελευταίος όμως κατάφερε να τον νικήσει και να διατηρήσει το σκορ στο 1-0. Με το πέρας της ώρας, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ το οποίο και διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του αγώνα.

(με στοιχεία από το sdna.gr)