Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Πολύ άτυχος ο Γιάννης Αντωνίου, υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει όλη τη χιονοδρομική χρονιά - Το μήνυμά του

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει, η αγωνιστική σεζόν λαμβάνει τέλος για τον πρωταθλητή του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννη Αντωνίου. Ο 25χρονος πρωταθλητής χιονοδρομίας, μέλος της Εθνικής Ανδρών, υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό και ο χρόνος αποθεραπείας του θα διαρκέσει μήνες.antoniou-traumatismos

Η ιατρική γνωμάτευση για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους και έτσι η φετινή χιονοδρομική χρονιά χάνεται για τον Καρπενησιώτη αθλητή, που, όμως, δυνατός και επίμονος όπως είναι, είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει δριμύτερος από την επόμενη σεζόν. Αυτό άλλωστε αναφέρει και στο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή τον τραυματισμό του. Ο Γιάννης Αντωνίου έγραψε:

"Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Ένα από αυτά ήταν ο τραυματισμός που είχα στην τελευταία μου προπόνηση, πριν τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν.

Αν και ήμουν σχεδόν σίγουρος τι ζημιά είχα κάνει στο γόνατο μου εκείνη την μέρα, έπρεπε να περιμένω μέχρι το απόγευμα για να μου επιβεβαιώσει ο γιατρός την ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η φετινή σεζόν τελείωσε λίγο πριν προλάβει να ξεκινήσει από μια περίεργη πτώση.

Αλλά δεν έχει σημασία πως πέφτεις, μόνο το πως σηκώνεσαι. Του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να είμαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμουν φέτος!".

Να ευχηθούμε στον Γιάννη Αντωνίου, τον "δικό μας" Γιάννη, ταχεία επιστροφή στις πίστες του σκι!