Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Τον ισχυρό Θησέα υποδέχεται η Ποταμιά, που μετρά 9 σερί ήττες

Δύσκολος προμηνύεται ο β’ γύρος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την Ποταμιά. Ελλείψει ουσιαστικού κινήτρου, οι Ευρυτάνες οδεύουν από ήττα σε ήττα· πιο πρόσφατος θύτης ο Διγενής Νεοχωρίου. Την Κυριακή 19/1/2020 οι Μεγαλοχωρίτες υποδέχονται τον ισχυρό -και δεύτερο στη βαθμολογία- Θησέα Αγριάς.digenis-neox-potamia-4-1

Ένατη σερί ήττα

Στο γήπεδο «Μπάμπης Παπαχατζής» του Νεοχωρίου (Οιχαλία) Τρικάλων, ο τοπικός Διγενής υποδέχθηκε, το απόγευμα της Κυριακής (12/1) την Ποταμιά, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι, που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία, ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφθασαν δίκαια στη νίκη με σκορ 4-1. Προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο και πέτυχαν τέρμα ακόμα και με παίκτη λιγότερο.

Η Ποταμιά, των πολλών απουσιών, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και μοιραία γνώρισε μια ακόμα ήττα -την ένατη συνεχόμενη (!).

Κυριακάτικη πρόκληση

Η αγωνιστική συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική για την Ποταμιά, που τις προσεχείς αγωνιστικές αντιμετωπίζει αντιπάλους με κίνητρο και δυναμική. 

Για τη 16η αγωνιστική, την Κυριακή 19/1 (15.00) οι Ευρυτάνες θα υποδεχθούν στο Καρπενήσι τον δεύτερο της βαθμολογίας, Θησέα Αγριάς· τις δύο ομάδες χωρίζουν 26 βαθμοί, ωστόσο η Ποταμιά θα αγωνιστεί για να πετύχει την έκπληξη.

potamia-thiseas-afisa

Θα ακολουθήσει παιχνίδι εκτός έδρας με τον τρίτο του πίνακα, Ηρακλή Λάρισας. Ύστερα από το πέρας 15 αγώνων, ο ΑΟ Ποταμιά παραμένει με συγκομιδή δύο βαθμών (δύο ισοπαλίες), διαθέτοντας τη χειρότερα άμυνα (38 γκολ) και τη χειρότερη επίθεση (7 γκολ) της κατηγορίας.

potamia-bathmologia-15ag