Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Δεύτερη Φωνή»: Η Αθηνά Κοντοδήμα κυκλοφόρησε το 2ο σινγκλ της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δεύτερο σινγκλ της κυκλοφόρησε η ταλαντούχα Αθηνά Κοντοδήμα. Έχει τίτλο «Δεύτερη Φωνή» και η ίδια έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους.kontodima1

Για το τραγούδι γράφει: «Δεύτερη φωνή. Δεύτερο single! Ακούσματα από το παρελθόν μου με λίγα από το τώρα. Ατμόσφαιρα αέρινη με ένα απαλό θρόισμα των φύλλων, ένας ήλιος θαμπός και ένα ταξίδι το οποίο ολοκλήρωσε ο Βαγγέλης Καραπέτρος με την ενορχήστρωση και την αισθητική του. Καλή ακρόαση!».

Η Αθηνά Κοντοδήμα κατάγεται από την Ήπειρο αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να τραγουδά και να κάνει live με τις εκάστοτε μπάντες της σε ξένο ρεπερτόριο. Συμμετείχε για 2 χρόνια στη δεκαμελή soul-funk μπάντα Soulmates.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχει παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Το 2018 εμφανίστηκε στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, στο πλαίσιο του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσικλέτας.

Το πρώτο της σινγκλ κυκλοφόρησε το 2019 και είχε τίτλο «Κάτι για σένα» (Μουσική: Παντελής Κυραμαργιός / Στίχοι: Σταύρος Σταύρου).