Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Σεβασμό απαιτεί η Ποταμιά, που εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία της Δεληγιάννη στο παιχνίδι με τον Θησέα

Σαφές φαβορί (και αουτσάιντερ) είχε η κυριακάτικη (19/1) αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ανάμεσα στην Ποταμιά και τον Θησέα Αγριάς, για τη 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το «τρίποντο» με σκορ 0-2 (58’ Βλάχος, 84’ Μπόρας), με τους Μεγαλοχωρίτες, ωστόσο, να εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία της κυρίας Δεληγιάννη.deligianni-florakis1

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ποταμιάς, Γιάννης Φλωράκης, σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη διαιτησία του αγώνα: «Κάναμε κάποιες ευκαιρίες σημαντικές και πιστεύω ότι το γκολ που βάλαμε ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε (…). Νομίζω ότι η διαιτητής ήταν λίγο εκτός παιχνιδιού, ίσως επειδή παίζει για πρώτη φορά στην Γ΄ Εθνική».

Ο Α.Ο. Ποταμιά έδωσε συνέχεια στο θέμα και μάλιστα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση. «Ο σύλλογός μας κάνει υπερπροσπάθεια παρά τη βαθμολογική του θέση, ώστε να εκπροσωπήσει επάξια το ευρυτανικό ποδόσφαιρο και απαιτεί το σεβασμό από όλους», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι του συλλόγου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ποταμιά έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. Ποταμιά εκφράζει τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία της κ. Δεληγιάννη στο παιχνίδι της ομάδας μας για την 16η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής ενάντια στον Θησέα Αγριάς, που έληξε με 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας θεωρεί ότι η ρέφερι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του τελικού αποτελέσματος με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ακυρωθέν γκολ του ποδοσφαιριστή μας Χάρη Ζαραβέλη στο πρώτο μέρος και ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Ο σύλλογος μας κάνει υπερπροσπάθεια παρά τη βαθμολογική του θέση, ώστε να εκπροσωπήσει επάξια το ευρυτανικό ποδόσφαιρο και απαιτεί το σεβασμό από όλους.

Ευχόμαστε να μην υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχες διαιτησίες. Δεν ισχύει το ίδιο  για τους δυο βοηθούς διαιτητές κ.κ. Κουτούμπα και Ντελέζο, τους οποίους και συγχαίρουμε».