Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Tον Αλμυρό υποδέχεται η Ποταμιά στο Καρπενήσι, για τη 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Στη Λάρισα ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή (26/1) η Ποταμιά, η οποία, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αντιμετώπισε τον τοπικό Ηρακλή. Ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα (1-0).potamia-arxeio11

Για τη 18η αγωνιστική, ο ΑΟΠ θα υποδεχθεί, την Κυριακή 2/2, στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου τον Γ.Σ. Αλμυρού. Από τη μία, η Ποταμιά δεν διεκδικεί κάτι βαθμολογικά αφού το «τρένο» της παραμονής έχει αναχωρήσει εδώ και καιρό, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι οι Μεγαλοχωρίτες επιδεικνύουν διάθεση και πνεύμα αξιόμαχο. Στόχος στο κυριακάτικο ραντεβού με τον Αλμυρό να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι να «ξεκολλήσουν» από τους δύο βαθμούς, σταματώντας το σερί συνεχόμενων ηττών. Την Παρασκευή 31/1 η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση (με υποσχετική) δύο νεαρών Ευρυτάνων ποδοσφαιριστών (δείτε εδώ).

Στον αντίποδα, ο Αλμυρός ταξιδεύει στο Καρπενήσι με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, καθώς αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τη γραμμή της «σωτηρίας» και προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Ποταμιά - Αλμυρός | Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου | Κυριακή 2/2/20 (15.00)
Διαιτητής: Γεώργιος Σκούρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Α' Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
Β' Βοηθός: Απόστολος Καλογριανίτης (ΕΠΣ Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Δημήτριος Στυλιαράς (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας)
bathmologia-17h-ag