Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κολύμβηση: Εξαιρετικά πλασαρίσματα για τον 14χρονο Παν. Κωτσή (ΚΟΚ) στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος

Με αξιόλογους χρόνους και επιδόσεις ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες Νοτίου Ελλάδος Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ - Β’, που έγιναν στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Συμμετείχαν 600 αθλητές και αθλήτριες, μέλη συλλόγων από τη Νότια Ελλάδα.

Εκεί βρέθηκε και Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, που εκπροσωπήθηκε με τον αθλητή Παναγιώτη Κωτσή (Παμπαίδων Α’ - ΦΩΤΟ). Ο 14χρονος κολυμβητής, του προπονητή Βαγγέλη Λελούδη, πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχε, κατακτώντας υψηλές θέσεις -τις καλύτερες για τον σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια.
kotsis-kok1
Συγκεκριμένα, ο νεαρός αθλητής από το Καρπενήσι τερμάτισε 6ος στα 400μ. μικτής ατομικής, ήταν 8ος στα 200μ. πεταλούδα και 10ος στα 100μ. πεταλούδα. «Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι το γεγονός ότι ο Κωτσής έχει πιάσει ήδη 8 όρια για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα», σημειώνει ο ΚΟΚ.

Στην Αθήνα και ο ΑΟΛ
Στους Χειμερινούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα συμμετείχε, με μία αθλήτρια, και ο σύλλογος ΑΟΛ Εύρυτος. Η 14χρονη Σοφία Γαβριήλ (Παγκορασίδων Α’) αγωνίστηκε στα 50μ. και 100μ. ύπτιο, καταλαμβάνοντας την 24η θέση και στα δύο αγωνίσματα.
gavirhl-aok-passa
«Με μια αξιόλογη εμφάνιση της αθλήτριάς μας, Σοφίας Γαβριήλ, στους Χειμερινούς Αγώνες ΠΜΠ-ΠΓΚ ΑΒ Νοτίου Ελλάδος, ξεκινά η εβδομάδα μας, επιτυγχάνοντας βελτίωση των ατομικών της επιδόσεων και θέτοντας νέους στόχους για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς», αναφέρει ο σύλλογος με αφορμή την εκπροσώπηση στην Αθήνα. Την κολυμβήτρια συνόδευσε η προπονήτρια, Βιβή Πασσά.