Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Κινδύνεψε να πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης

Με μια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, ενημέρωσε πως το βράδυ της Παρασκευής (14/2) το όχημα που οδηγούσε, κοντά στα Κέδρα Ευρυτανίας, βγήκε εκτός δρόμου και λίγο έλειψε να πέσει στον γκρεμό. Κάτοικοι της περιοχής έδεσαν με ιμάντες το ΙΧ και κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν από το σημείο.kardampikis-kedra11

Ο Αλ. Καρδαμπίκης έγραψε για το συμβάν, που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες:

«Τελικά τα πραγματικά κομάντο είναι δίπλα μας….

Σιμά, κοντά ήταν το ρέμα χθες βράδυ. Καθοδόν προς τα Κέδρα κλήθηκα να πάω να δω από κοντά, σε απομακρυσμένο από το χωριό σπίτι, ζημιές που προκλήθηκαν από το πρόσφατο σεισμό. Έτσι και έκανα παίρνοντας το κατηφορικό χωματόδρομο. Λίγο η απροσεξία η δική μου, λίγο η βροχή, ο κακός χωματόδρομος, το σούρουπο και η γλίτσα έβγαλαν το αυτοκίνητο εκτός δρόμου, να κρέμεται στο γκρεμό.

Κι ενώ ήμουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ήρθε ο Βασίλης ο Μερμίγκης και σε χρόνο μηδέν, βρήκε ιμάντες και έδεσε το αυτοκίνητο σε ένα δέντρο για να μην πάει στο ρέμα και με άλλους ιμάντες με τράβηξε και με απεγκλώβισε. Εδώ που ζω είμαι μόνιμα προετοιμασμένος, μου είπε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη για τη βοήθεια και στα αδέλφια Παναγιώτη και Αλέκα Μερμίγκη που επίσης βοήθησαν».