Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αθανασία Οικονόμου, η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευρυτανίας, με καταγωγή από τα Λεπιανά δ. Αγράφων

Ολοκληρώθηκαν, το προηγούμενο διάστημα, οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Συμβουλίων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, η 25χρονη Αθανασία Οικονόμου του Βασιλείου, ευρυτανικής καταγωγής, εκλέχθηκε νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευρυτανίας.oikonomou-onned1

Κατάγεται από τα Λεπιανά του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας και στα φοιτητικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε στη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ. Σήμερα εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός - Εργολήπτης Δημοσίων Έργων στην επιχείρηση του πατέρα της, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές.

«Από το 2015, όταν άρχισα να δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ΟΝΝΕΔ, δεν έπαψα να καταβάλλω άοκνες προσπάθειες ώστε να ευοδωθούν οι υψηλοί στόχοι της Νεολαίας μας. Στόχος μου, μια ΟΝΝΕΔ για όλους», σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα η ίδια, ύστερα από την εκλογή της.

«Η κα Αθανασία Οικονόμου, κατόπιν της εκλογής της, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην ανάδειξή της στην περίοπτη αλλά και υπεύθυνη αυτή θέση», σημειώνει η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευρυτανίας.

Αύξηση μελών

«Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την αύξηση του αριθμού των μελών της ΟΝΝΕΔ, σε σχέση με το 12ο Τακτικό Συνέδριο της, τα οποία πλέον προσεγγίζουν τα 80.000, την ενδυνάμωση των οργανώσεων της περιφέρειας και τη δημιουργία νέων σε όλη την Ελλάδα», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η νεολαία του κόμματος.

«Ιδιαίτερα ενθαρρυντική», συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «είναι η αυξημένη συμμετοχή γυναικών στη διαδικασία, καθώς και το γεγονός ότι είναι πολλαπλάσιος ο αριθμός αυτών που ανέλαβαν την προεδρία σε Νομαρχιακές Επιτροπές και Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις σε σχέση με την προηγούμενη τριετία».