Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Επιστολή του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου, στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας ν. Ευρυτανίας

Χαιρετιστήρια επιστολή προς τα μέλη και τα στελέχη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ευρυτανίας, απέστειλε ο βουλευτής Ευρυτανίας, ώστε να αναγνωσθεί στην εκδήλωση κοπής πίτας την οποία διοργανώνει η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ node-pita-kontogeorgos

Ο Κώστας Κοντογεώργος απευθύνει θερμό χαιρετισμό στα κομματικά στελέχη και εξηγεί ότι ο ίδιος δεν είναι δυνατόν να παραβρεθεί, καθώς “...την ίδια ημέρα και ώρα 10:30 συνεδριάζει στην Αθήνα, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με πολύ σοβαρά θέματα”.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

"ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ. Βουλευτής Ν. Ευρυτανίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2020.

Προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ κ.Κώστα Λαθυρη 

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη του ΔΣ,

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, 

Έλαβα την τιμητική σας πρόσκληση για την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και σας ευχαριστώ. 

Επειδή, όπως και εσείς γνωρίζετε, την ίδια ημέρα και ώρα 10:30 συνεδριάζει στην Αθήνα, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με πολύ σοβαρά θέματα, όπως είναι φυσικό δεν θα έχουμε την ευκαιρία σήμερα να συναντηθούμε και να τα πούμε. 

Ωστόσο, θέλω να εκφράσω, τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους σας, για τον μεγάλο αγώνα που δώσαμε για να φέρουμε την ποθούμενη αλλαγή και την Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη στην Κυβέρνηση. 

Μην ξεχνάτε ότι η Ευρυτανία μας, πέτυχε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στην χώρα, για την Νέα Δημοκρατία, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία και τον τόπο. 

Εάν εξαιρέσει κανείς μεμονωμένες συμπεριφορές ορισμένων, που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και το φιλότιμο των Ευρυτάνων, πετύχαμε μεγαλειώδη νίκη των ιδεών και του προγράμματος της παράταξης μας. 

Σας καλώ όλους να συνεχίσουμε ενωμένοι, με γνήσια αγωνιστική διάθεση για να αλλάξουμε τον τόπο μας, να αλλάξουμε την πατρίδα μας, με μοναδικό κριτήριο την ισόρροπη ανάπτυξη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους, απορρίπτοντας αλαζονικές συμπεριφορές και εγωιστικές διαδρομές κενές περιεχομένου, που δεν ταιριάζουν στον τόπο και τους Ευρυτάνες. 

Τέλος, για άλλη μία φορά, σας εκφράζω τα θερμότερα συναισθήματά μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με αναδείξατε και πάλι εκπρόσωπό σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Σας διαβεβαιώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για καλύτερη ζωή για όλους μας, σε μια σύγχρονη Ευρυτανία που να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες στα παιδιά της. 

Καλή χρονιά σε όλους, γεμάτη υγεία και με προκοπή στα σπίτια σας. 

Με γνήσιους πατριωτικούς χαιρετισμούς


Κώστας Α. Κοντογεώργος 

Βουλευτής Ευρυτανίας".