Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι Φούτσαλ: «Όταν σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες». Δριμεία καταγγελία για τον αγώνα με τους Θρακομακεδόνες

Περιστατικά που -σε καμία περίπτωση- δεν τιμούν το ποδόσφαιρο σάλας και τους εμπλεκόμενους με το άθλημα, εκτυλίχθηκαν στον πρόσφατο αγώνα του "Καρπενήσι Φούτσαλ" με αντίπαλο την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, στην Αθήνα.futsal-thrakomakedones1

Οι Καρπενησιώτες, με δριμεία, καταγγελτική ανακοίνωση 750 λέξεων, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ποδοσφαιριστών, Φραγκίσκου και Ηρακλή Αυλήτη, καταγγέλλοντας σωματική βία προς τον αρχηγό της ευρυτανικής ομάδας, Νίκο Κωστή.

«Το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τραμπούκους και παίζεται MONO στις 4 γραμμές. Όταν σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες», σχολιάζει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, το Καρπενήσι Φούτσαλ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Προς ΠΕΠΣΣ, αγαπητοί Φίλοι του FUTSAL

Το Σάββατο 22/02/2020 και ώρα 19:30 ζήσαμε στο γήπεδο της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων στιγμές που γύρισαν το ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία μας πολλά χρόνια πίσω.

Επί της αρχής δεν θα σταθούμε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι μιας και στο 1ο λεπτό η αντίπαλη ομάδα δια στόματος του αρχηγού της «κύριου» Αυλήτη ζήτησε να αλλάξουν οι παίχτες μας τα παπούτσια με πλαστικές χαμηλές τάπες κατάλληλες για το συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο και να φορέσουν παπούτσια για άλλο αγωνιστικό χώρο, αυτού της σάλας. Σε αντίθεση του αιτήματος οι διαιτητές είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής παπουτσιών και ζήτησαν να συνεχιστεί το ματς.

Σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και βρεμένο λόγω βροχής η αλλαγή παπουτσιών θα καθιστούσε άκρως επικίνδυνο τον αγώνα για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών μας λόγω ολισθηρότητας του γηπέδου. Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με το Φάληρο ο Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μαντέκας, τραυματίστηκε λόγω της ολισθηρότητας του γηπέδου γιατί φόρεσε παπούτσια Σάλας σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Στην ουσία τώρα, όταν ο Αρχηγός της Ομάδας μας, Νίκος Κωστής, βγήκε να υπογράψει το φύλλο αγώνος, τον περιμένανε εν είδει ενέδρας οι «κύριοι» Φραγκίσκος Αυλήτης, Ηρακλής Αυλήτης περιτριγυρισμένοι από 20 άτομα και του ζήτησαν τον λόγο για ένα ποδοσφαιρικό μαρκάρισμα στον προηγούμενο Αγώνα του 2019, το οποίο τραυμάτισε ένας εκ των δύο.

Ο Νίκος Κωστής τους εξήγησε ότι ζήτησε συγγνώμη και μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά και με κατ’ ιδίαν τηλεφώνημα στον Πρόεδρο της ομάδας, Νικήτα ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ, για ένα μαρκάρισμα μέσα σε αγώνα ποδοσφαίρου και ότι το θέμα είχε λήξει εκεί. Εκείνη την στιγμή όμως, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αυλήτης Γρονθοκόπησε τον Αρχηγό της Ομάδας μας κινήθηκε κατευθείαν μαζί με τον έτερο Αυλήτη απειλητικά για δεύτερη φάση επίθεσης. Ο Αρχηγός μας αιμόφυρτος μπήκε στο γραφείο των διαιτητών, όπου και παρέμεινε μέχρι της έλευση της αστυνομίας και του γιατρού.

Εδώ να αναφέρουμε ότι και ο προπονητής της Ομάδας των Θρακομακεδόνων και ο Πρόεδρος προς τιμήν τους μπήκαν στην μέση και λειτούργησαν πυροσβεστικά μαζί με τους ψυχραιμότερους.

Πράξαμε άμεσα τα δέοντα, καλέσαμε την Πολιτεία αλλά και την αστυνομία, όπου βρέθηκε στον χώρο με 5 περιπολικά (4 περιπολικά και ένα της ασφάλειας) με 14 άτομα δύναμη μιας και ο αγώνας ήταν επίσημος, αλλά δεν ξέραμε τι άλλο ετοιμάζανε οι εν λόγω «κύριοι» εκτός πάντα αγωνιστικού χώρου για την βεντέτα που φαίνεται ότι κρατούσαν για το ποδοσφαιρικό μαρκάρισμα του 2019.

Με την έλευση της αστυνομίας οι «κύριοι» Φραγκίσκος Αυλήτης και Ηρακλής Αυλήτης όπως ήταν λογικό εξαφανίσθησαν και δεν επέστρεψαν ούτε για την υπογραφή του φύλλου αγώνα, μιας και ο ένας ήταν αρχηγός.

Στην διαδικασία δε της Μήνυσης για σοβαρή σωματική βλάβη που ήθελε να υποβάλει ο Αρχηγός της ομάδας μας προς τους εν λόγω «κυρίους», ο Πρόεδρος της ομάδας των Θρακομακεδόνων εγκλωβισμένος απ το φύλλο αγώνα αλλά και τα γεγονότα είπε επί λέξη «Αν προχωρήσεις σε μήνυση θα πω ότι με έβρισες θα σου κάνω μήνυση και θα πάμε και οι 2 αυτόφωρο».

Το γεγονός της εξύβρισης ήταν απόρροια της φαντασίας του μιας και όλη η αποστολή της ομάδας μας ήταν υπόδειγμα όπως και ο Αρχηγός μας, πριν αλλά και μετά την επίθεση και δεν αποδεικνύεται πουθενά.

Το Καρπενήσι FUTSAL, οι παίκτες οι παράγοντες και Αρχηγός μας ζητάει απ την ΠΕΠΣΣ

• Να τιμωρηθούν δια βίου οι 2 τραμπούκοι από το πρωτάθλημα Σάλας
• Να καταδικάσει η ΠΕΠΣΣ το γεγονός, την ΒΙΑ, αλλά και να πράξει τα νόμιμα, γιατί σκοπός είναι να φέρουμε νέες ομάδες και κόσμο στο FUTSAL και όχι να τις διώξουμε.
• Η Ομάδα της Αναγέννησης Θρακομακεδόνων να καταδικάσει τα γεγονότα και την συμπεριφορά των παικτών της, γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλουν να στιγματιστεί ένα σωματείο από δύο τραμπούκους

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε μιας και υπήρξαν αρκετοί μάρτυρες στο γήπεδο να βοηθήσουμε στο να γίνει το ποδόσφαιρο Σάλας υπόδειγμα πρωταθλήματος μακριά από Στοιχεία που μας πάνε Αθλητικά αλλά και σαν Κοινωνία αρκετά χρόνια πίσω.

Το ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τραμπούκους και παίζεται MONO στις 4 γραμμές. Όταν σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες.


Με εκτίμηση

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ FUTSAL"