Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Kαρπενήσι Φούτσαλ: Υπό τον φόβο του κορονοϊού, δεν θα ταξιδέψει στη Σάμο για το τελευταίο παιχνίδι

 

Από τη Σάμο επρόκειτο να πέσει η αυλαία της παρθενικής παρουσίας του Καρπενησίου στο ποδόσφαιρο σάλας (πρωτάθλημα Β’ Εθνικής), μιας παρουσίας αναμφίβολα επιτυχημένης. Με επιστολή που κοινοποίησαν προς την ΠΕΠΣΣ, οι άνθρωποι του Καρπενήσι Φούτσαλ έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στη Σάμο, για το εξ αναβολής παιχνίδι με την τοπική ομάδα την προσεχή Κυριακή (8/3). Η έξαρση του κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα προκάλεσε ανησυχία στους κόλπους του συλλόγου. H αποστολή επρόκειτο να μεταβεί αεροπορικώς στη Σάμο.karpenisi-faliro1

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Καρπενήσι Φούτσαλ:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση δια της παρούσης επιστολής να σας ενημερώσουμε πως η ομάδα του Καρπενήσι Futsal δεν θα κατέλθει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής με την ομάδα Σάμος Futsal, που είχε οριστεί από εσάς για την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

Η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων του νέου Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα μας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, ώστε να προστατευτούν τα μέλη της αποστολής μας, πόσω μάλλον όταν η μετακίνηση τους επρόκειτο να γίνει αεροπορικώς και αρκετοί κίνδυνοι ελλοχεύουν.

Το σωματείο μας στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο θα πράξει και μελλοντικά, πάντοτε στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μετ΄ ευκαιρίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συνεργασία μας και από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι αυτή θα συνεχίσει να υφίσταται και τα επόμενα χρόνια.»