Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

(update). Εμπλοκή στην εκλογή νέου προέδρου της ΟΕΣ μετά την παραίτηση. Ορίστηκε νέα ημερομηνία συνεδρίασης

Με απόντα μέλη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων χθες το απόγευμα, Τετάρτη 23 Μαΐου 2012, μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Κώστα Καλτσούνη.

kaltsounis1111111

Σύμφωνα με πληροφορίες των "Ευρυτανικών Νέων", η παραίτηση οφείλεται σε προσωπικούς λόγους του κ. Καλτσούνη. Αν και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. προτάθηκαν διάφορα ονόματα για τη θέση του προέδρου, όπως για παράδειγμα του κ. Καρά, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, ενώ υπήρξε αντίδραση και από την πλευρά του κ. Δημητρίου Κουτσουπιά.{div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Να σημειώσουμε ότι ορίστηκε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. για το θέμα της αντικατάστασης του προέδρου τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012.


Δείτε το χθεσινό δημοσίευμα των "Ευρυτανικών Νέων"

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΟΕΣ κ. Κώστας Καλτσούνης

Την παραίτησή του υπέβαλε στα αρμόδια όργανα, στις αρχές της εβδομάδος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (ΟΕΣ) κ. Κώστας Καλτσούνης

Σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 23 Μαΐου, συνεδριάζει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣ για την ανάδειξη νέου προέδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Ευρυτανικών Νέων», στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί και το θέμα της αναδιοργάνωσης των αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας και να επαναπροσδιοριστεί ποια άτομα θα συμμετέχουν σε αυτά.

Να θυμίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΣ συγκροτήθηκε σε σώμα στις 9 Μαρτίου 2012, ημερομηνία από την οποία ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ο παραιτηθείς κ. Καλτσούνης.

Πρώτος αντιπρόεδρος είναι ο κ. Κουτσουπιάς Δημήτριος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο κ. Μάκκας Βασίλειος, γενικός γραμματέας ο κ. Παύλος Πάνος, αναπληρωτής γενικός γραμματέας η κα Παπαδοπούλου Μαρία, ταμίας ο κ. Χρυσαφογιώργος Λάμπρος, βοηθός ταμίας η κα Ρέκκα – Τζανάκου Νίκη, οργανωτικός γραμματέας η κα Σκοτίδα Αγγελική, έφορος τύπου και δημοσίων σχέσεων η κα Ντάνα Ελένη, έφορος πολιτιστικών εκδηλώσεων ο κ. Ντζούνος Παύλος και μέλη οι κ.κ. Καράς Λάμπρος, Παπαδόπουλος Λάμπρος, Σκαρτσιούνης Σπύρος, Σκεπετάρης Παύλος και Τσιαμάκης Βασίλειος.