Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Κορονοϊός: Νέες περικοπές δρομολογίων ανακοίνωσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ευρυτανίας. Τι αλλάζει από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου

ktel-arxeio-old

Σε επιπλέον περικοπές δρομολογίων προχωρά το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας, προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού. Οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμα λιγότερα δρομολόγια, σε σχέση με αυτά που είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά περικοπή δρομολογίων που προχωρά το ΚΤΕΛ σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Οι νέες περικοπές σε δρομολόγια

ktel-dromol


Την ίδια στιγμή, στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις, τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στους χώρους αποσκευών, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στον covid-19, ενώ η διοίκηση της εταιρείας παραθέτει και χρηστικές οδηγίες-συμβουλές προς το επιβατικό κοινό.

Οδηγίες προς το επιβατικό κοινό

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΤΕΛ ν. Ευρυτανίας, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί επιβάτες,

σας παραθέτουμε κάποιες βασικές χρηστικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο πρόληψης του COVID-19:

1. Όταν ταξιδεύετε φροντίστε να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής

2. Όταν βήχετε ή φτερνίζεστε καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντιλο

3. Μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό ή βήχα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, σεβαστείτε το διπλανό συνεπιβάτη σας και τους εργαζομένους της εταιρείας

4. Μην κάθεστε στα καθίσματα πίσω από τον οδηγό. Προστατεύστε το προσωπικό του ΚΤΕΛ, ώστε η όποια εξέλιξη να μην επηρεάσει το συγκοινωνιακό έργο

5. Δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή.

Να γνωρίζετε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε και εσείς με υπεύθυνο τρόπο να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών για την καλύτερη προστασία των γύρω σας. Με συνεργασία και ψυχραιμία όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη πρωτόγνωρη κατάσταση».