Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αναβάλλεται, λόγω κορονοϊού, ο Ευρυτάνειος Δρόμος 2020, στο Κρίκελλο

 

Η κρίση του κορονοϊού προκαλεί πολλαπλές "αναταράξεις" σε κάθε έκφανση τη κοινωνικής μας ζωής και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί. Με απόφαση των διοργανωτών, ο εφετινός "Ευρυτάνειος Δρόμος", αγώνας αντοχής με εκκίνηση τα Κοκκάλια και τερματισμό το Κρίκελλο Ευρυτανίας (περ. 20 χλμ), δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα επανέλθει, ωστόσο, το 2021 και μάλιστα αναβαθμισμένος.1

Οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:

"Ο πολιτιστικός σύλλογος των εν Αθήναις και απανταχού Κρικελλιωτών Ευρυτάνων, ο "Αγ. Νικόλαος", διοργανωτής του Ευρυτάνειου Δρόμου, λαμβάνοντας υπ΄ όψη τις τελευταίες εξελίξεις στην εξάπλωση της πανδημίας από τον ιό COVID 19 και με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών που συμμετέχουν στον αγώνα, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναβάλει για το έτος 2020 την διοργάνωση του 8ου Ευρυτάνειου Δρόμου.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή υγεία και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην νέα διοργάνωση του αγώνα το 2021 ο οποίος μέχρι τότε θα αναβαθμιστεί σε ορεινό ημιμαραθώνιο δρόμο και θα προστεθεί επιπλέον διαδρομή των πέντε (5) χιλιομέτρων".