Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. Διακρίσεις στο Drag Day Λαμίας

Πλήθος κόσμου από όλη τη Στερεά Ελλάδα παρακολούθησε το Drag Day 2012, που πραγματοποιήθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμίας, το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2012 από τη ProActionracing.com

alak feggos_497

Ο Στάθης Φέγγος με Honda στην αφετηρία, λίγο πριν την εκκίνηση της προσπάθειάς του και οι εκατοντάδες φίλοι να παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον.  


 

Ειδικότερα, πάνω από 5.000 θεατές απήλαυσαν, από τις 11.00 το πρωί έως και τις 6.00 το απόγευμα, δυνατές κόντρες από αυτοκίνητα, αλλά και μοτοσυκλέτες.

Οι συμμετοχές ανήλθαν στις 170, ενώ το Καρπενήσι έδωσε το δικό του «παρών» με συνολικά 5 συμμετοχές, καθώς και αρκετούς θεατές, οι οποίοι είχαν φτιάξει τη δική τους κερκίδα, αποθεώνοντας και εμψυχώνοντας τους Καρπενησιώτες οδηγούς.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου (ΑΛΑΚ) κατάφερε να φέρει το πρώτο κύπελλο στην πόλη μας, όταν ο Χρήστος Γαλάνης βρέθηκε πρώτος στην κατηγορία 13.

Εντωμεταξύ, οι Ευστάθιος Φέγγος, Αθανάσιος Κουτρούμπας, Παναγιώτης Κίτσιος και Γιώργος Ξαγάρας έδωσαν τη δική τους μάχη με τον χρόνο, γιατί ο αγώνας κρινόταν μέχρι και στα κλάσματα του δευτερολέπτου, καταφέρνοντας στις κατηγορίες τους να πάρουν πολύ καλές θέσεις.