Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Τέλος εποχής για τον Νίκο Μαντζιούτα στην Ποταμιά, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου

Ο Νίκος Μαντζιούτας, επί της προεδρίας του οποίου ο Α.Ο. Ποταμιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, υπέβαλε την παραίτησή του. mantzioutas-nikos22

Λόγοι επαγγελματικής φύσεως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν επιτρέπουν στον 35χρονο, να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου. Πλέον, μετά τις εξελίξεις, στα διοικητικά των Μεγαλοχωριτών επίκεινται αλλαγές.

Ο Ν. Μαντζιούτας, πρώην ποδοσφαιριστής και γέννημα-θρέμμα του συλλόγου, ανέλαβε την προεδρία της Ποταμιάς το 2017, με την ομάδα να κατακτάει δύο συνεχή πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας, κύπελλο και Σούπερ Καπ. Έχει δε τη δυνατότητα να κατακτήσει και το εφετινό κύπελλο, που θα κριθεί σε... κλήρωση (με τον Αίολο), καθώς έχει ανασταλεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα λόγω πανδημίας.

Τη σεζόν 2019-2020 ο Α.Ο. Ποταμιά δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, όπου παρά τη φιλότιμη προσπάθεια, δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή. Τρεις αγωνιστικές πριν το πρωτάθλημα διακοπεί λόγω κορονοϊού, οι Μεγαλοχωρίτες είχαν συγκεντρώσει δύο βαθμούς.